De leukste applicaties speciaal voor vrouwen

android_pinkMeer dan 250.000 applicaties beschikbaar in de Google Play winkel, vind je het gek dat ik soms niet meer weet wat ik moet downloaden. Toen ik net mijn nieuwe telefoon had, keek ik bij mijn vrienden en familie naar wat voor soort applicaties zij allemaal op hun telefoon hadden staan. Tegenwoordig heb je de webbrowser, die ook als applicatie is geïnstalleerd op je telefoon, helemaal niet meer nodig. Sinds een paar maanden heb ik dus een nieuwe telefoon, een Samsung Galaxy S5. Helemaal bij de tijd en met zoveel mogelijkheden dat ik bijna niet weet waar ik moet beginnen.

Omdat ik zelf niet goed wist welke applicaties er nou voor mij als vrouw leuk waren, wil ik jullie nu graag een top-5 geven met leuke S5 Android apps speciaal voor vrouwen. Met deze 5 top 5 heb je meteen de leukste applicaties op je telefoon staan. Eerlijk gezegd is deze lijst niet helemaal door mezelf samengesteld, mijn vriendinnen hebben mij een klein beetje geholpen.

1) De H&M app

Eigenlijk een héél slechte uitvinding, want wat werkt deze applicatie gemakkelijk. De duizenden artikelen zijn mooi geordend in verschillende tabbladen en met één druk op de knop bestel je zo al jouw artikelen. Sinds ik deze applicatie heb gedownload, is mijn bankrekening minder blij. Vooral doordat je bij elke sale handig een ‘Push-bericht’ krijgt, zo mis je nooit meer een sale en blijf je dus bestellen.

2) Mijn Pakket

Handig voor alle H&M pakketjes die je hebt besteld. Met deze applicatie van Post NL kan je precies zien wanneer je pakketjes binnenkomen. Handig voor als je snel nog even boodschappen wilt doen, je kan namelijk precies zien tussen welke tijd de pakketbezorger langs komt.

3) Tijdschrift

Deze applicatie is een soort tijdschriftenwinkel, maar dan in een applicatie. Via een persoonlijk account kan je losse nummers van jouw leukste tijdschriften kopen en lezen op je telefoon. In eerste instantie dacht ik dat het lezen van deze tijdschriften veel minder prettig was, dan met een echt tijdschrift. Maar dankzij het grote scherm van mijn smartphone gaat het lezen prima.

4) 24Kitchen – recept van de dag

Een van mijn grootste geheimen: de 24Kitchen applicatie. Nooit meer hoeven na te denken wat je die dag moet eten, deze applicatie geeft je namelijk dagelijks tips over recepten. Niet alleen uitgebreide, te culinaire gerechten, maar ook gewoon simpele en alsnog heerlijke gerechten die snel te bereiden zijn.

5) Hay Day

Een lijst met applicaties voor de vrouw is natuurlijk niet compleet als er geen spelletje tussen staat. Wij vrouwen zijn, over het algemeen, gek op spelletjes. Leuk om de tijd te doden in een wachtkamer of in de pauze op het werk. Let op! Hay Day is, net zoals de H&M app, gigantisch verslavend. Het spelletje is een virtuele boerderij waar je alles voor moet regelen. De boerin komt helemaal in je naar boven!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer