New SALE in town

We kennen het allemaal toch? Bijna die ene date met die geweldige man, dat belangrijke sollicitatiegesprek of dat weekendje weg met  vriendinnen en geen geweldige outfits meer of allemaal zo last season.. En wat als je dan ook nog eens blut bent?!

Daar is vanaf nu een redder in nood voor. Er is namelijk een new SALE in town. Op FashionSaleAlert.nl vind je namelijk alle kortingscodes, sales en outlets overzichtelijk op een rijtje.  Shop dus gewoon je nieuwe outfit via FashionSaleAlert.nl en kom toch goed voor de dag op dat leuke afspraakje.

Ben je naast blut ook inspiratieloos? Wees niet getreurd! Naast alle kortingen, kortingscodes, sales en outlets vind je op FashionSaleAlert.nl ook heel veel mode inspiratie. Zo kan je dus genoeg ideeën op doen voor je nieuwe outfit, blijf je altijd op de hoogte van de laatste trends en kan je deze vervolgens shoppen in die ene exclusieve sale met extra korting.

Hoe werkt het dan?
Ga naar www.fashionsalealert.nl en schrijf je in. Kies tijdens het inschrijven de merken en webshops die je leuk vind en geef aan hoe vaak je een melding wilt ontvangen. Bevestig je aanmelding en vanaf nu word je op de hoogte gehouden van alle kortingen, acties en sales van je favoriete webshops en merken.

Na je aanmelding krijg je een sale alert met daarin een overzicht van de nieuwste kortingen van jouw favoriete merken en webshops. Wees er wel snel bij want soms zijn de acties of kortingen maar één dag geldig!vrouw

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer