Verras je moeder op 11 mei: de leukste cadeautips voor Moederdag

Let op! Moederdag komt er weer aan. Zondag 11 mei is het weer tijd om alle moeders volop in de watten te leggen. Een heerlijk ontbijtje, liefdevolle kaartjes en persoonlijke cadeautjes.

Uit onderzoek is gebleken dat wij elk jaar weer iets minder gul zijn op Moederdag. 44 procent van de Nederlanders koopt maar een geschenk voor zijn of haar moeder, dat was een paar jaar geleden nog ruim 60 procent! Een bloemetje is al jaren het meest populair, ruim 80 procent koopt dit. Het gemak van online winkelen wordt steeds vaker ingezet om een cadeautje voor Moederdag te kopen. Ruim 35 procent van de Nederlanders koopt het Moederdagcadeautje dit jaar online. Maar waar zijn de leukste cadeautjes te vinden en wat zijn überhaupt de leukste cadeaus? Een van de grootste online winkel is Zalando, op deze website vind je zowat alles waar jij je moeder mee kunt verrassen. Van sieraden, tassen, schoenen tot kleding, alles is er te vinden. Gratis verzending en retour én nu ook een speciale Moederdagkortingsactie van 15 procent korting op elke bestelling. Met de code speciale code moederdag14 krijg je 15 procent korting op je complete bestelling.

Je moeder verwennen op Moederdag moet nu een eitje zijn. Een bosje bloemen, een lief kaartje en een ontbijtje moeten in ieder geval zeker op de planning staan.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer