Winkelen: hobby of ergernis?

vrouwArrogant personeel en voordringende mensen, eigenlijk is winkelen een grote ergernis. En tegelijkertijd is het onze grootste hobby. De tweestrijd van het winkelen is groot, want die jurk die in de etalage hangt is toch helemaal jouw ding. Echter, als je een ander maatje vraagt aan de verkoopster, krijg je een arrogante blik en een zucht. Dit moet anders kunnen.

Gelukkig heeft iedere winkel tegenwoordig ook een online shop waar je dag en nacht terecht kunt. Het voordeel is dat je niet bang hoeft te zijn dat het jurkje dat je zo graag wilt, niet verkrijgbaar is in de vestiging waar jij heengaat. Ook heb je geen last van de andere shoppers in de winkel die proberen voor te dringen bij de kassa of bij het pashokje. Volgens Brits onderzoek zijn namelijk arrogante verkopers en mensen die voordringer de twee grootste ergernissen tijdens het winkelen.

Andere ergernissen tijden het winkelen die je online niet tegenkomt: de verkeerde maat op de hanger, te weinig personeel tijdens drukke periodes én te kleine paskamers. Maar er zijn nog meer voordelen van online winkelen. Waar je in de winkel alleen korting ontvangt tijdens de saleperiode en als er iets mis is met het artikel, kun je online overal kortingen vinden. Vooral op kortingssites zoals Vouchercode.nl, hier worden namelijk alle kortingen die jij nodig hebt verzamelt. En je omzeilt die arrogante verkoopsters; twee vliegen in een klap!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer