Ellen ten Damme borstkanker

Ellen ten Damme wordt vandaag onverwachts geopereerd aan borstkanker. De 37-jarige zangeres ontdekte tijdens de opnamen voor een televisieserie in Berlijn een knobbeltje in haar borst, zo meldt De Telegraaf. Niet de eerste bekende vrouw die op deze manier in het nieuws komt…

Onderzoek wees uit dat het weefsel ‘fout’ is. Ten Damme heeft zich in een Nederlands ziekenhuis laten opnemen. Na de borstbesparende operatie moet de zangeres minstens vijf dagen in het ziekenhuis blijven.

"Ze is geschokt en had dit absoluut niet verwacht. Daarbij komt nog dat ze bevriend is geweest met Guusje Nederhorst. Hoewel elke situatie anders is, moet ze daar toch steeds aan denken. Ook Guusje dacht beter te worden, maar is toch overleden." In het ziekenhuis heeft Ellen veel steun aan Robin Berlijn (34), haar vriend en tevens gitarist van haar band.

Later meer nieuws…

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer
 • Diep geschokt, ik hoop dat Ellen deze ziekte overwint. ze is nog zo jong… hopelijk heeft die vriendin gelijk en is ze er met slechts enkele chemokuren bovenop.

 • Hester

  Dit is inderdaad wel heftig.Stur d’r maar een kaartje Herman… Tis ook echt heel onverwachts he? Bizar hoor…

 • Denise

  Het gaat gelukkig al wat beter met ellen teminste dat is wat ze tegen me zei in de palazzo!!! Wat zal ze geschrokken zijn en alle fans natuurlijk ook we kunnen niks anders doen dan aan Ellen denken en hopen dat alles weer HELEMAAL goed komt…
  Lieve Schat word snel helemaal beter
  Dikke kus Denise