Baby kopen? Kijk op eBay!

Dat je eBay tegen de meest opmerkelijke zaken aan kunt lopen is bekend. Maar dat je er tegenwoordig ook terecht kunt voor een kind is nieuw. Voor 10.000 euro heb je een vier maanden oude baby. En dat is weer een koopje als je kijkt naar de Helse Bevallingen bij Ton gisterenavond.

Een nog onbekend persoon heeft zich aangemeld bij de veilingsite eBay onder de naam van een 35-jarige vrouw uit het Duitse Hannover, en haar vier maanden oude baby te koop aangeboden. De vraagprijs was 10.000 euro (ex verzending). Dat maakte de Nedersaksische politie zaterdag bekend. Aanvankelijk was de vrouw zelf hoofdverdachte. Zij meldde zich echter zaterdag vanaf haar vakantieadres bij politie, nadat zij in de media had gehoord van de zaak. Het gezin heeft zich blijkbaar niet heel erg geliefd gemaakt bij een persoon met een zieke geest. Enige tijd geleden zou ook al een ouder zusje van de baby te koop zijn gezet, aldus de politie. De advertentie is van de site van eBay verwijderd.

facebook share facebook share

13 Reacties // Reageer
 • Wieke de Haan

  Blijkt dus toch niet echt zo te zijn, maar kop doet anders vermoeden, gewoon een hele grove ‘grap’van iemand anders.

 • kinderlokker

  ik heb een kind gestolen
  wilt u hem kopen??

  nu voor maar 500 euro exl. BTW

  • Mr.Wysneus

   Ik ben wel geïnteresserd, maar mijn vraag is, is het een meisje of jongen?
   Ik moet er namelijk wel wat aan hebben..
   Groet

   • pedofiel1234

    ik ben ook wel geinterreseerd maar ik moet er ook wel wat aan hebben ^^ jaaahh vooral de afwas ^^ en t toetje ^^ in de avond heeeeel laat.. :) ^^ wink wink 8==>

 • ik wil hem wel kopen voor 450 euro

 • kut zooi

 • marc

  470 euro praten we er over

 • henk

  geniaal ik wil ook kinderen kopen voor 2 euro
  meer zijn ze niet waart
  ik gebruik ze als slaaf en als avondeten krijgen ze bevroren patat!!!!!!!!!!!!!!! kinderen zijn nutteloos maar wel handig voor mezelf

  groeten henk xx

  • stephanie

   dit is mishandeling HENKKK jij bent mogoooool kinderen zijn handig voor de afwas en voor t afrukken in de avond en je hoeft je nooit meer zorgen te maken heb je een vrouw zeg ik dump dit kind op t internet 2 euro zijn ze duidelijk waard lul!!! groeten stephanie (6 jaar)

   • Jeroen

    geloof ik niet rare stomme panbami JEROEN

 • herman

  mijn kind voor 5 euro hij kan goed anus vingeren

 • pedo

  hoi

  • Jeroen

   Hallo Pedo