Engelse vrouwen eersteklas zuipschuiten

Jonge vrouwen uit Groot-Brittanniƫ drinken drinken hun mannelijke leeftijdsgenoten er met gemak uit. Het land is daarmee redelijk uniek, want in geen ander Europees land is dat het geval. Nou heb ik wel eens een programma gevolgd waarin losgeslagen Engelse meiden werden omgeturnd tot een Upper Class-person, en inderdaad; die vrouwen drinken niet, die zuipen zich gewoon helemaal klem.

Ook komt naar voren dat alcoholgebruik in zuidelijke landen afneemt, terwijl het juist stijgt in het noorden van Europa, meldt nu.nl. Volgens de onderzoekers van de University of West of England komen leverziektes nu meer en meer voor bij jonge mensen, vermoedelijk omdat alcohol goedkoper wordt en makkelijker te krijgen is.

Hoofdonderzoeker professor Moira Plant bekeek gegevens over 2004 en 2005 van twaalf Europese landen. Als Britse jonge vrouwen zo doorgaan met drinken, vormen ze later een zware belasting voor het stelsel van gezondheidszorg, waarschuwt Plant.

Het bericht bevestigd in elk geval volledig het beeld dat ik van de Engelsen heb. Het gaat ze vooral om heel veel drinken en straal en straalbezopen worden. En erg charmant kwamen de vrouwen uit die serie toen niet over. Halfnaakt met doorgelopen mascara op een bar staan dansen met een pint in je handen is voor mij in elk geval niet een idee van beschaafd zijn.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer
  • Afgelopenw weekend een bezoek gebracht aan Liverpool. Hoewel het een zakelijk karakter had, natuurlijk ook even ‘s avonds door de stad heen gelopen. Ik ben zelf wel wat gewend qua drinkende vrouwen, maar wat ik daar zag…! Vrouwen in hoerenpakjes, vrijgezellenfeesten, stomdronken. Ongelooflijk! Lijkt me een vrij groot probleem binnen de samenleving!

    Jeanette,
    http://www.fruitmandshop.nl