Mogelijke begraafplaats Natalee Holloway bekend

De politie op Aruba gaat een nieuwe zoekactie houden naar de Amerikaanse tiener Natalee Holloway, die sinds mei vorig jaar op het eiland vermist wordt, meldt nu.nl. nieuwe informatie zou mogelijk kunnen leiden tot de opgraving van haar lichaam. Ik heb een paar weken geleden die verklaringen van Joran van der Sloot bekeken, en het kan er bij mij niet in dat hij het gedaan heeft. Het is of een hele zieke geest die zijn rol als onschuldige perfect speelt, of hij is echt op het verkeerde moment op de verkeerde plaats geweest.

De 18-jarige Natalee Holloway verdween op 30 mei 2005 spoorloos tijdens een vakantie op Aruba met haar klasgenoten. De Nederlander Joran van der Sloot was lange tijd hoofdverdachte omdat hij vlak voor haar verdwijning contact had met het meisje. Haar familie heeft in de VS een rechtszaak tegen hem aangespannen. Hij legde in het begin tegenstrijdige verklaringen af en loog tegen de politie. Waarom zou je dat doen als je niets hebt gedaan? Tja, er gebeuren wel meer niet te verklaren dingen in het leven. Maar als hij het gedaan heeft, zit de kans er dik in dat het hele verhaal verfilmd wordt, want dan is het –in elk geval voor mij- toch wel een bizarre ontknoping. En dan hebben we ook te maken met een psychopaat van het ergste soort.

Maar nu heeft de politie dus nieuwe verklaringen gekregen en gaat de zoektocht door. Dat berichtte de Amerikaanse zender CBS woensdag op gezag van het plaatsvervangend hoofd van de politie op Aruba, G. Dompig.

Volgens Dompig heeft een nieuwe getuige de politie geloofwaardige informatie verstrekt over waar het lichaam van Holloway begraven ligt. De informatie is ‘te specifiek om door iemand verzonnen te zijn’, zegt hij. Bij de nieuwe zoektocht zullen speurhonden en een grondradar worden gebruikt.

De zoekactie concentreert zich op het duingebied aan de noordkant van Aruba. De politie zocht al eerder op die plaats. Dompig zegt te vermoeden dat iemand het lichaam goed heeft begraven, en het mogelijk zelfs heeft herbegraven. Hij zegt verder dat het onderzoek zich in de ‘laatste kritieke fase’ bevindt. Het klinkt allemaal alsof de ontknoping nabij is. En da betekent ook dat Dr. Phils theorie dat Natalee als seksslavin zou werken de grootste onzin is. We houden het in de gaten!

Lees ook: Natalee Holloway is seksslavin volgens Dr. Phil

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer