Jan Smit en Yolanthe gaan trouwen!

De datum is geprikt; het is vrijwel zeker (alhoewel een jaar natuurlijk nog een hoop verandering kan geven) dat Jan Smit definitief van de relatiemarkt af is. Hij gaat trouwen met Yolanthe Cabau van Kasbergen en laat daarmee duizenden verliefde meisjes ontredderd achter. Ach meiden. denk maar zo; het was toch nooit wat geworden! Of tippen jullie aan de looks van zijn huidige vriendin? Jan en Yolanthe trouwen op 21 juni 2009.  

Althans, zo liet hij doorschemeren aan Edwin Evers. Want naast de datum van zijn come-back, hamerde hij ook meerdere malen op een andere datum; 21 juni 2009. En wat plan je nou ruim een jaar van te voren? Dat moet wel een huwelijk zijn.

De zomer gaat zonnig beginnen voor het celeb-stel!

facebook share facebook share

17 Reacties // Reageer
 • fred wijnman

  Beste Jan en Yolanthe,

  ik wens jullie een fijne relatie/huwelijk toe.

 • Liz

  Ze gaan heus niet op zondag trouwen hoor in het uberkatholieke volendam.

  Gister hadden ze bij 538 jolanthe nog gebeld. Ze willen eerst hun huis af hebben en er in wonen en dan ooit nog wel eens trouwen..

  Lijkt me een onzin verhaal!

  En trouwens volgens mij wordt er bijna elke week wel een verhaal verteld dat Jan en Jolanthe gaan trouwen..

  • Basterd

   hahaha, hier trouwen de mensen gewoon op zondag hoor =)
   wel jammer voor jan dat het uit is =(

 • TOMMY

  ZONDE ZE KAN NOG VEEL GENEUKT WORDEN

  • piet

   Whahaha door jouw zeker……..du’hhh

   • Jaap van Leeuwenstijn

    Hoi Jantje wees maar blij je moet maar denken 24 en nu al hangtieten en een sinasappelbillen dat is nu even lekker om uit te wonen, maar voor ze 30 is moet je haar dijen opzij duwen anders stikt ze je , beter nu even met de hand behelpen want je eigen handen bedriegen je nooit en je kunt de hele dag tr……………………….

 • snijer

  ik ben het helemaal met tommy eens man, ze had nog veel en lekker geneukt kunnen worden:P

 • curacao man

  Jan heeft Yolanthe ten huwelijk gevraagd bij het volleyballen in Curacao vorige week. is dat al bekend?

 • ik vind het wel een mooie steletje
  hoor en ze mogen best weten datn ze mogen trouwen gr laura

 • Jeroen

  helaas ze zijn uit elkaar ^_^

 • jeroen

  WAT EEN FEEST, WAT EN FEEST! Goh, nou, jonge jonge. Ze gaan trouwen..ja maar niet met elkaar!!! WHAHAHAHAHA!
  Dat uit de hoogte gedonderd mannetje met z’n mercedes en z’n villa en z’n geld… sodemieter toch op. Kan niet voldoende zijn moppie bevredigen, ja dan gaat Yolanthe tegen Schneider haar reet afslijpen!!!!Tja Jan, niks an te doen…Maarja, wat kan jou t schelen joh..je hebt toch alles en je hebt toch zo’n hoge dunk van jezelf dat je vast wel een ander mokkel kan aanterkken en dan weer afstoten. Op zoek naar je aanstaande ex!

  Groetjes!
  lalallalala!wat een feest!

 • Henno

  Jan kan zijn merk “J-Style” beter “Geen Style” noemen… Allerlei organisaties spelen in op dit nieuws. Check bijvoorbeeld http://www.greetz.nl om online real cards te sturen naar het naar het management van Jan, Yolanthe, vriend of vriendin sturen. Klik dan bij kaartmomenten op “Troost Jan”.

 • Jan&Yolantje Fan

  Nou ze gaan lekker trouwen ze zijn uit elkaar!!

 • Marija Toutenhoofd

  Tja, ze dacht het geheim te kunnen houden…? Hmm, niet echt slim van Jo. Maar Jan vindt zo een andere om haar terug te pakken, toch? Wel stom, stom.

 • bo 46

  eerst dit dan dat maar jullie zijn nu tog al uitelkaar dus whatever.
  groetjes bob.
  p.s.veel plezier in jullie leven.

 • wesley

  heheheheh are you serious DUDE??

 • hagenees

  Wat denk je, deze dame Yolante wil graag bij Jan blijven.. maar Jan wil never nooit Volendam uit.. Dat meisje is gemaakt voor de wereld, niet voor Volendam.. Jan jou wereld is niet verder dan die van haar…

  Yolante bel me maar ;)