Barbie opent Huishoudbeurs – win nu hier kaartjes

Barbie blijft hot. Ze verzorgt namelijk zaterdag 14 februari aanstaande de officiële opening van de Huishoudbeurs in Amsterdam RAI. En haar Ken heet Mari van de Ven! (Laten we eerlijk zijn, het is ook wel een beetje een vleesgeworden Ken, deze…figuur!) Vrouw.blog.nl mag vijf kaarten voor de Huishoudbeurs weggeven. Het enige dat je daar voor moet doen is je naam plus je adresgegevens mailen naar [email protected]!  
Barbie-fabrikant Mattel grijpt Nederlands grootste consumentenevenement voor vrouwen aan om de vijftigste verjaardag van Barbie te vieren. Op de beursvloer wordt onder meer een overzichtstentoonstelling aan Barbie gewijd. De Huishoudbeurs wordt van 14 tot en met 22 februari 2009 gehouden in Amsterdam RAI.  Ken is afwezig omdat hij en Barbie volgens Mattel uit elkaar gingen op Valentijnsdag in 2004 nadat ze meer dan 43 jaar samen waren geweest. Barbie wordt daarom tijdens de opening bijgestaan door de bekende visagist en haarstylist Mari van de Ven. Van de Ven zal tevens ingaan op de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van make-up en haarmode.  Enig, niet?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer