Nafluiten; wij vrouwen vinden het heerlijk!

it een grote enquête van VROUW, blijkt dat bijna de helft van alle vrouwen het leuk vindt om te worden nagefloten. 33 procent van de werkende vrouwen heeft al eens seks met een collega gehad (die niet hun partner is) en 90 procent vindt een aanraking van een bekende “prima”. 30 procent van de vrouwen heeft er geen moeite mee zich door anderen dan hun eigen man op de mond te laten zoenen. Het is wel zo… Nagefloten worden is misschien behoorlijk ordinair, maar niet nagefloten worden geeft pas echt een triest gevoel.
De 1.500 vrouwen blijken ook aanzienlijk meer te kunnen verdragen van een mooie man dan van een lelijke. Op de vraag of een tik op de billen als ongewenst wordt ervaren, antwoordde 30 procent dat dat afhangt van welke collega die tik geeft.

En zo is een op de zeven vrouwen bereid met de baas naar bed te gaan in ruil voor promotie, met de kanttekening dat hij er wel leuk moet uitzien.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer
  • Elaine

    Als bijna de helft het leuk vindt om nagefloten te worden, betekend dat meer dan de helft het NIET leuk vindt.
    En wat betreft de omhoogslapers, tja ze zijn er nog steeds vrouwen die het een goede manier vinden om hun lichaam te verkopen voor een promotie ipv zelf wat te presteren om hoger op te komen.