Anouk naakt in Linda. magazine // Algemeen

Anouk heeft zich voor de nieuwe Linda.Mode bloot laten fotograferen met haar vriend Unorthadox. Het enige dat ik me op zo’n moment afvraag; wie heet er nou Unorthadox… Maar; zij en Unorthadox zijn dus in hun blootje voor de lens gaan staan. Waarom ook niet? En uiteraard kopen we de Linda.Mode allemaal. Anouk vertelt dat ze een goed gevoel heeft over haar relatie met de 28-jarige rapper. “Met Unorthadox had ik het niet beter kunnen treffen. Het begin is altijd leuk, maar je moet maar afwachten of iemand het na een half jaar nog steeds zo tof vindt.”
Eerder werd al bekend dat ze een tatoeage voor hem had laten zetten. “Bij mijn pols heb ik DOX laten tatoeëren. Vroeger zou ik voorzichtig zijn geweest met een naam, met hem is het anders. Het voelde goed.”
Eeeh….is dat niet dezelfde vrouw waaruit eerder dus komt dat je nog maar af moet wachten of je het na een half jaar nog tof vindt? Anouk heeft een zwak voor foute types. “Het moet een beetje gevaarlijk zijn. Een vent in skinny jeans is niets voor mij”, aldus de 34-jarige zangeres. Ik vind een vent in skinny jeans JUIST levensgevaarlijk…

De relatie tussen Anouk en Remon Stotijn liep dit voorjaar op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen. Volgens Anouk kwam de breuk voor haar ‘out of the blue’.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Anouk naakt in Linda. magazine

 1. Dennis

  Haar vriend heet “unorthadox”? Das pas triest!

    /   Reply  / 
 2. Elaine

  Heb haar nooit veel gevonden, maar ze zinkt nu echt tot Patty Brard niveau

    /   Reply  / 
 3. han v mourick

  dat je nog lager kunt zakken als patty brard ? hulde aan dit kwelende huiswijf…

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *