Zoek een man met snor en je kans op rijkdom wordt groter

Ben je nog zoekende naar een man? Zoek er dan een met een snor. Want mannen met snorren verdienen gemiddeld 8,2 procent meer dan degenen met baarden en 4,3 procent meer dan seksegenoten met een gladgeschoren gezicht, zo blijkt uit een Amerikaans onderzoek. En dat is informatie waar we wat mee kunnen, toch? Maar nu de hamvraag… Wat vinden we aantrekkelijker? Een man met een goed salaris of een man met een gladgeschoren gezicht? Ik stel voor dat je er een zoekt met snor zodat het financiele plaatje check is, en dat je daarna eist dat hij de snor afscheert. Want zeg nou zelf…je wilt toch geen man met haar op z’n bovenlip?Mannen die op sollicitatiegesprek gaan, doen er volgens de studie goed aan een snor te laten staan. Tegenover het hogere salaris staat echter het feit dat besnorde mannen elf procent meer geld uitgeven en drie procent minder sparen, zo schrijft Reuters. Het onderzoek werd uitgevoerd door financiële dienstverlener Quicken en het Amerikaanse snorreninstituut onder 2000 deelnemers met baarden, 2000 met snorren en 2000 zonder gezichtshaar.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer