Vrouwen stuk liever voor bouwvakkers dan mannen // Algemeen

Schermafbeelding 2014-07-25 om 10.49.19‘Je vangt een vlieg met stroop, niet met azijn’. Dat is een wijsheid die mij al jaren bekend is. En dus voorzag ik de bouwers tijdens onze verbouwing rijkelijk van koffie en koekjes en ander lekkers om ze vervolgens heel lief te vragen of ze iets toch anders wilden doen. Dat was geen enkel probleem. En zo doen blijkbaar veel vrouwen het. Want uit een nieuw onderzoek blijkt dat het vooral vrouwen zijn die bouwvakkers een koekje bij de koffie serveren. Daar hebben wij zo onze redenen voor! Werkspot, een website die klussers bij elkaar brengt, nam de proef op de som en peilde het bij ruim 1142 Nederlanders. Uit het onderzoek blijkt dat het vooral vrouwen zijn die bouwvakkers op hun wenken bedienen. Zo geeft 37% van de vrouwen werklieden naast een kop koffie ook nog iets lekkers. Bij mannen is dat 28%.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer