‘Wat draag je onder je feest outfit?’

invito
Je gaat binnenkort naar een leuke party of je moet naar een feestelijke gelegenheid. Misschien heb je al een leuke jurk of rok op het oog. Maar welke schoenen draag je eronder? En wat voor panty past bij het geheel? We geven je enkele tips!

Kies kleding die bij je past

Wat je onder je feestoutfit draagt hangt af van wie je bent. In welke kleding voel je je lekker? Kijk eerder naar wie je bent dan naar de trend! Het is beter om te kiezen voor een jurkje die bij jouw figuur past dan dat je kiest voor een item die nu hip is maar niks doet voor jouw lijf. Kleding kan je persoonlijkheid versterken waarbij het ook belangrijk is om op kleur en huidtint te letten. Bij een bleke huid staan donkere kleuren bijvoorbeeld goed zoals donkerblauw, diepbruin, of wijnrood. Stem de keuze voor een outfit ook af op je schoenen. Loop je bijvoorbeeld gemakkelijker op sneakers dan op pumps, dan zijn hier tegenwoordig ook genoeg feestelijke outfits mee te combineren.

Maillot of panty

Heb je slanke benen? Draag dan een maillot met print. Hierdoor lijken je benen wat voller. Als je een jurkje draagt met een dessin, let er dan wel op of het geheel niet te druk wordt. Een maillot draagt ook lekkerder voor als het wat kouder is. Heb je een chique outfit? Kies dan eerder voor een panty. Je hebt ze in allerlei soorten, kleuren en diktes. Je kunt ook kiezen voor een stay up panty zonder broekje. De kans op ladders is kleiner omdat je de panty veel minder uit en aan hoeft te trekken bij ieder toiletbezoek. Tegenwoordig blijven deze panty’s goed zitten en zakken niet af!

Overknee laarzen

Zowel op een broek als onder een jurk of rokje worden de overknee laarzen gecombineerd. Voor een stoere casual look draag je er een oversized trui of leren jasje op. Wil je meer casual/chique, combineer het dan met een fancy dress. Je geeft je gehele outfit dan een compleet andere look.

Sneakers kunnen weer!

Als je niet van pumps houdt en er amper op kan lopen, stel je dan gerust. Sneakers onder een jurkje of rokje kunnen weer! Let er wel op dat je een opvallende look hiermee hebt. Maar misschien vind je dit juist wel leuk! Ook voor een chique gelegenheid kun je dit overwegen. Het geeft je outfit een speels tintje.

Pumps of enkellaarsjes

Pumps kun je onder iedere outfit dragen waardoor ze onmisbaar zijn in iedere collectie. Enkellaarsjes vallen ook onder deze categorie alleen moet je hier wel opletten voor welke look je wil gaan. Zoek je een stoere uitstraling d.m.v. studs en riempjes of een meer nette look met een hak en een aansluitend model. Het aanbod is enorm tegenwoordig dus kies vooral een stijl die bij je past. Wil je echt opvallen met je look? kies dan voor bijvoorbeeld meer extravagante schoenen als van Steve Madden of design je eigen schoen online om je outfit compleet te maken.

Inspiratie voor een leuke outfit

Weet je nog niet zo goed wat je wilt gaan dragen? Wissel dan eens met een vriendin van gedachten hierover. Vaak kom je met zijn tweeën ineens op een goed idee of leen een keer iets van elkaar om af te wisselen. Verder zijn de diverse fashion blogs, pinterest, magazines en social media tegenwoordig natuurlijk de place to be voor outfit inspiratie.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer