Opel Cascada is blikvanger

Dat zijn we niet gewend van Opel, zo’n fraaie open auto. De nieuwe Cascada is een echte blikvanger met zijn vloeiende, gestrekte lijnen. Hij is een maat groter dan zijn voorganger met stalen klapdak en er passen met gemak vier personen in. Dat wordt dus genieten deze zomer.Maar de Cascada is niet alleen met het dak open een plaatje, de strak gesneden kap zit in gesloten toestand als een maatpak en ook dicht is deze Opel dus een bijzonder fraaie auto. Je kunt het dak al rijdend tot 50 km/h volautomatisch sluiten, dus een plotseling buitje wordt geen waterballet in het interieur. Dat interieur is trouwens ook erg mooi op te zien en met luxe materialen afgewekt.
In de Opel Cascada maakt een nieuwe 1.6 turbomotor zijn debuut. Het is een lekker pittige machine met z’n 170 pk en nieuwe technieken maken hem opvallende zuinig. Dus ook daarvoor hoef je deze schitterende Opel niet te laten staan en de vanafprijs is met 34.395 euro interessant.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer