Opel Adam Rocks is jouw accessoire en zijn stoere bak!

Een auto moet voor een vrouw een accessoire zijn. Daar ben ik gewoon heel, heel eerlijk in. Matcht het een beetje bij onze handtas? Hebben we er de juiste schoenen bij? Het is meer dan alleen maar een vervoersmiddel voor ons. Het is een stukje image. In dat kader is geen vrouw de Opel Adam ontgaan. Dat koddige kleine juweeltje van Opel heeft menig vrouwenhart inmiddels sneller doen kloppen en ook aardig wat heren zijn er van gecharmeerd. Voor hun vrouw dan. En om er heel af en toe ook zelf even in te rijden. Maar voor die man heb ik goed nieuws. Opel Adam heeft namelijk de Rocks uit de fabriek laten rollen. En dat is niet alleen een leuk accessoire voor ons…dat is ook nog eens een heel stoer bakkie voor de man! De Opel Adam Rocks is een kekke mini-crossover voor in de stad. Ik had de eer dat ik ‘m uit mocht testen in het Letse Riga. Nou zijn daar niet alle wegen even keurig geasfalteerd en ik kan jullie inmiddels uit ervaring vertellen dat dit kleine autootje het ook prima doet op de overharde weg. De Adam Rocks is stoer, een beetje robuust en gespierd en een heel fijne auto om in te rijden. Dus waar ik wegsmelt van het gave interieur, kan hij genieten van de rijkwaliteiten. En is het mooi weer, dan schuif je gewoon het Swing Top Dak een stukje open. Lekker ‘flaneren’ met je nieuwe aanwinst op de boulevard! (Wel met matching zonnebril uiteraard…)

Het fijne van deze auto is dat jij en hij ‘m leuk vindt. Hier kan hij echt mee voor de dag komen bij z’n vrienden. En jij behoudt je fashionability.

Eerlijk is eerlijk: je moet niet je complete huisraad, drie kinderwagens of een complete schare kinderen inclusief voetbaltassen of hockeysticks willen vervoeren. Dit is geen gezinsauto, maar een perfecte stadsbak. De Opel Adam Rocks is klein, maar fijn.

Klein minpuntje was voor mij de navigatie. Die werkt met je smartphone en kan een stuk duidelijker (en zonder smartphone als je het mij vraagt). Maar dat is een kleinigheidje. Overall ben ik heel, heel enthousiast.

De nieuwe ADAM ROCKS is leverbaar vanaf € 17.995,-, inclusief het stoffen Swing Top-dak. De nieuwkomer staat vanaf oktober dit jaar in de showroom van de Opeldealers, maar is vanaf heden al te bestellen. Kijk voor meer informatie op www.opel.nl en laat je overtuigen!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer