Neptieten zijn uit!

Siliconen zijn uit. Britse mannen gaan massaal voor de natuurlijke boezem. Dat blijkt uit een rondvraag bij 1.600 Britse mannen tussen 18 en 34. 85 procent van de respondenten zweert opnieuw bij naturel. Gelukkig… De mannen verkozen de borsten van Cheryl (zie foto) Tweedy tot de allermooiste.

In dezelfde enquĂȘte werd ook gepeild naar de favoriete boezem. De helft koos voor die van Cheryl Tweedy, zangeres en vrouw van Chelseaspeler Ashley Cole. 24 procent koos voor de borsten van actrice Scarlett Johansson en tien procent is dol op de kleine boezem van supermodel Kate Moss. Amper negen procent van de respondenten wordt wild van de siliconenboezem van Jordan.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer
 • corina

  hoi

  als ik er geld voor had gehad had ik mij borsten laten vergroten 1 kup groter ik heb zelf een b tje en had ze graag groter gehad

 • kansloze

  Liever een paar opgepomte tieten, dan een paar theezakjes, al kunnen veel vrouwen daar niets aan doen als ze kinderen op de wereld hebben gezet!! Had ik het geld er voor, dan kreeg mijn vrouw ze ook (wat ze zelf immers ook graag wil)

 • maria

  Volgens mij is er in Hollyweed geen actrice meer te vinden die echte borsten heeft. Gelukkig vallen ze soms ook door de mand:
  http://www.starbuzz.nl/berichten/american_pie_ster_opnieuw_onder_het_mes/