‘BH’ voor rimpelloos decolleté

Zojuist zag ik in De Telegraaf een nieuw hulpstuk staan waar ik het nut ten zeerste van betwijfel. Het is een 'bh' die je 's nachts om moet doen, om rimpels in het decolleté te voorkomen. Juist… Jullie ook niet overtuigd? Ik wil testresultaten zien!!!De La Decollete oftewel de anti-rimpel BH draag je gedurende de hele nacht. De BH dwingt je borsten op de juiste plaats te blijven, zodat je vel goed glad blijft en minder kreukt.

Na één nacht schijn je al de positieve gevolgen te merken en na één week moet dit wondermiddel zijn werk optimaal hebben gedaan. De bustehouder geeft ook tijdens de nacht voldoende ondersteuning wat de stevigheid ten goede komt.

Eerst zien… Wie gaat testen???

 

facebook share facebook share

19 Reacties // Reageer
 • Mirjam Wennink

  Beste Hester,
  Ik heb een decollette aangeschaft op de 50+ beurs in Utrecht, dat was 2 weken geleden. Inmiddels 5 x gedragen en ik moet zeggen dat ik vrijwel niet merk dat ik hem draag vanwege het superzachte materiaal. Op de tweede en zeker zo belangrijke plaats gaat mijn huid er nu al gladder uit zien.
  Kortom ik ben blij met het resultaat wat ik tot nu toe al heb behaald.

  groet Mirjam

 • Anne van Driel

  Ik heb vorige week dit product gekocht via internet en draag het nu 3 nachten en ik moet eerlijk zeggen dat het echt helpt. De wonderen zijn de wereld nog niet uit dus. Ik heb nogal zware borsten die soms ook pijn doen aan de zijkant en ook daarvoor is het zeer comfortabel. Het product is zeer zacht en irriteert helemaal niet. Het belangrijkste is dat er geen slaaprimpels meer te ontdekken zijn op mijn decolleté. Ik vind het echt een aanrader.

  Groeten,
  Anne

 • Ellen

  Wat een goed idee, ik ga ‘m uitproberen mits het niet meer dan een gewone BH kost (60 Euro ?)Laat op deze blog nog wel weten of het echt werkt, geloof er eigenlijk wel in.

  groetjes,
  Ellen

 • Mirjam Wennink

  Heb ook een website ontdekt waar je ze kunt kopen.
  http://www.decollette.nl/shop/home.php
  Is in ieder geval goedkoper dan een mooie BH, die kan je dan weer dragen met dat gladde decollete :-)
  groetjes Mirjam

 • Yvonne van der Veen

  Hoezo jullie ook niet overtuigd? Ik heb de bh via internet aangeschaft nadat ik hem had gezien op de 50 plus beurs. Ook ik was cynisch, maar dacht ook wat kan me gebeuren € 39,95 is ook zo uitgegeven aan andere dingen. Na een paar nachten ermee geslapen te hebben, eerst zoals gezegd ingesmeerd met nachtcreme, moet ik u zeggen dat mijn huid al gladder is. Al zal mijn huid niet die meer van een 20jarige worden, met dit resultaat ben ik ontzettend blij.

 • Maxime van Laar

  ik gebruik het ook in combinatie met Crown Clinic creme en heb geweldig resultaat.
  Deze creme was op de 50+beurs zelf door decollette aangeraden. ik weet alleen nog niet waar ik het kan kopen.

 • Maria Bollen

  Beste Maxime,

  Een topartikel van de 50+beurs. Ik ben 65+ en heb nog een goede(decoleté huid) Ik ben blij met
  de decollette. Ook ik ben gecharmeerd van het resultaat.
  De creme die ik erbij kocht geeft een prima
  ondersteuning. Een aanrader.
  (Even tussen haakjes. Ik gebruik de creme ook
  als hand- en bodycreme) verrassend!

 • anouk

  Hallo!
  WAt een goede berichten. Ben supernieuwsgierig naar deze “BH”…
  Maar heb geen idee waar ik ze hier moet zoeken..ik woon in Barcelona.
  Google levert niets op..is dit produkt een Nederlandse uitvinding??

 • Esther

  Goedeavond.

  Ik wil heel graag ook z’n BH kopen en ik las dat u hem heeft gekocht via internet.
  Kunt u mij het internet adres geven waar ik z;n BH kan kopen.

  groetjes Esther

 • Mirjam

  http://www.decollette.nl/shop/home.php

  ofwel http://www.decollette.nl (let wel 2 x l en 2 x tt) daar ging het bij mij ook mis.
  De ontwerpster was trouwens net in Life and Cooking, zag ik.
  Ik ben er superblij mee.
  groetjes Mirjam

 • lies

  misschien in Barcelona,vlakbij het huis van Gaudi

 • Lautje

  Tussen de borsten werkt het goed, maar op het bovenste gedeelte van het decolette verschijnen nog steeds de (slaap)rimpels.

 • Het is jammer, toen ik zelf op dit idee kwam een paar jaar terug, zag ik nog geen 2 maand later deze BH op internet staan, dus meteen besteld. Ik heb deze bh dus al iets van 2 jaar en gebruik ‘m het liefst elke nacht omdat je wel degelijk verschil ziet wanneer je de bh wel of niet gebruikt. De rimpels in je decollettee worden veroorzaakt wanneer je op je zij ligt en de ene borst naar de andere borst hangt, hierdoor krijg je een huidplooi, die je vooral ‘s morgens duidelijk ziet.. tenzij je deze bh gebruikt, dan zie je de plooi niet of amper.. Mocht je niet aan zo’n bh willen beginnen, zorg dan dat je zoveel mogelijk op je rug slaapt, dan heb je ook geen rimpels..

  Groetjes uit Nuchter maar Realistisch Friesland

 • Met ‘het is jammer’ bedoelde ik.. dat ik dacht het ultieme idee te hebben, een gat in de markt, maar iemand was me voor! En dit is iets waar vrouwen wat aan hebben in tegenstelling tot veel andere commercials die gebakken lucht verkopen.. Deze BH is het waard!

 • Diana

  Ik ben 38, ik heb cup 70G en bij mij verplaatsen de rimpels zich gewoon naar boven. Ik krijg nu slaaprimpels onder mijn hals i.p.v. tussen de borsten.
  Het is leuk bedacht, maar het werkt dus niet helemaal perfect. Voor een perfect décolleté moet je gewoon op je rug leren slapen.
  Dan voorkom je slaaprimpels.

 • Emma

  Ik heb dezelfde ervaring als Diana. Ik heb deze bh jaren geleden al eens gekocht maar het werkt niet echt. Rimpels tussen de borsten verdwijnen inderdaad wel iets maar op het borstbeen blijven ze zitten. Ik ben nog best jong en heb maat 75c. Zit nooit in de zon, rook en drink niet en mijn huid zit er verder prima uit geen rimpels te bekennen!,
  Overigens heb ik betere ervaringen met de chestapeel maar die is duur in gebruik omdat deze na 6 weken zijn werking verliest.

 • tjakko

  Wat een uitvinding !!

  Niet echt sexy, maar goed….

 • Ik vraag me af of het ding zo hoog tot in de hals door moet lopen. Ik krijg er namelijk uitslag van in de hals, wat weer lelijke rode vlekken geeft. Ik ben namelijk allergisch voor nep stoffen de binnenkant is wel katoen maar de buitenkant is polyester!

 • Emvee

  Ik heb helemaal geen beste ervaringen met dit product HET HELPT ECHT NIET…..ik vind de chest a peel veel beter.Dit is niet om reclame te maken voor chest a peel, maar omdat ik dus echt niet tevreden ben over deze bh….bij mij had het geen enkel resultaat.