Zo krijg je zonder enige moeite een bollere bips

Zou jij ook wel een bol achterwerk willen? Dan heb je de trend begrepen, want kleine platte kontjes zijn uit. Maar wat als je het gewoon niet hebt? Dan kun je het nog altijd faken, aldus HLN. Dames die vooral een zwaarder bovenlichaam hebben, kunnen hun lichaam in balans brengen met een A-lijnjurkje en plateauschoenen. Omdat dit aan de taille breder gaat, krijg je een vollere onderkant. Als je hoge hakken draagt, krijgt je kont een lift, waardoor die voller gaat lijken. Ook een maxijurk heeft hetzelfde effect.Draag een langere blouse met een asymmetrische rok. Als je voor franjes onderaan kiest, lijkt deze zone ook weer voller.cBrede jeans en broeken helpen je ook een handje. Opvallende zakken en dubbele naden hebben een positief optisch effect voor het achterwerk. Besteed aandacht aan de locatie van de zakken, die moeten namelijk in het midden van je bil zitten. Ook zitten best zo hoog mogelijk. Een uitgesneden decolleté en opvallende tops zijn ook goed om de aandacht af te leiden van de probleemzone.

Bij dames met een jongensachtig figuur staat een kokerrok goed. Ook laagjes kunnen helpen. Draag bijvoorbeeld een strak, langer topje onder een lossere, transparante blouse. Als je geen complexen over je buikje hebt, draag dan een lage taille om je kont ronder te doen lijken.

Succes!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer