Zo voorkom je dat je gerimpeld wordt…

Ben jij ook zo bang oud en gerimpeld te worden?  Dan doe je er verstandig aan deze tips van HLN op te volgen. Zo blijf je zo lang mogelijk lekker strak en glad. Hoe weinig tijd je ‘s ochtends ook hebt voor je de deur uitmoet, je maakt best nog even een momentje vrij voor je vochtinbrenger. Droge huid verliest immers sneller zijn elasticiteit. Je gezicht wassen houdt je huid schoon, maar verwijdert ook de natuurlijke oliën van je gelaat. Probeer je gezicht maar twee keer per dag te wassen om het zacht en gevoed te houden: ‘s ochtends en ‘s avonds.
Iedere dag komen we in aanraking met vervuiling, stress en uv-stralen. Om deze te counteren, kan je antioxidanten gebruiken. Ga op zoek naar crèmes en serums met vitamine C en E in de ingrediënten. Vergeet je zonnecrème niet! Het is de beste manier om je huid te beschermen tegen het verouderingsproces, en natuurlijk ook tegen de zon en huidkanker. Breng een dun laagje van een olievrije versie aan over je dagcrème en onder je make-up. Vis, en dan vooral zalm, is rijk aan proteïnen, gezonde vetzuren en omega-3′s. Eet het vaker, het houdt je huid gezond en stralend. Hydroxycarbonzuur helpt om de bovenste lagen van je huid een lift te geven, waardoor je fijne lijntjes en rimpels minder opvallen. Zoek ernaar in de ingrediëntenlijst.

Je weet nu dus wat je te doen staat. Voor meer fijne tips en interessants kijk je hier!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer