Helemaal hip: de dikke lippen van Kylie Jenner

We hebben een nieuwe hype! Op social media zijn talloze filmpjes en foto’s te zien van tieners die meedoen aan de hype die inmiddels de #KylieJennerChallenge wordt genoemd. Enig idee waar het over gaat? Wel, het is de bedoeling dat je je lippen laat groeien. Dat kan namelijk. Helemaal zonder gevaar is het niet, je kunt er aardige kneuzingen aan over houden, maar als je het goed doet, krijg je zonder naalden enorm dikke zoenlippen. Schijnt dus heel hip te zijn.

Jenner, het halfzusje van Kim Kardashian kreeg in het recente verleden zware kritiek, omdat haar lippen ineens  vele malen voller zouden zijn. De realityster ontkende echter enige vorm van plastische chirurgie. De jonge vrouw wijst op het creatieve gebruik van make-up. De jongeren gebruiken allerlei vreemde voorwerpen voor de wedstrijd. Van shotglaasjes en flessendoppen, tot aan plastic bakjes.

Vervolgens worden de mond in het voorwerp vacuüm gezogen, totdat de lippen vele malen groter worden.  De tieners lijken hier ook meteen in door te slaan: op internet zijn al meerdere foto’s te zien waarbij het grapje is ‘mislukt’ en meisjes met een schrale mond en blauwe plekken rondlopen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer