Sandra Bullock is de mooiste vrouw van 2015

Sandra Bullock is uitgeroepen tot Mooiste vrouw van 2015, dit maakt People Magazine bekend. Het blad schrijft dat de actrice behoorlijk verrast was toen ze het nieuws hoorde. “Echt waar. Toen ik het hoorde, zei ik nog dat het belachelijk was”, aldus Bullock lachend. Ik vind het ook echt een prachtige vrouw. Ze lijkt mij ook zo aardig! Komt vast door de vele sympathieke rollen die ze in haar leven heeft gespeeld.“Echte schoonheid is stil, helemaal in deze stad. Iedereen wil er hier anders uitzien”, zegt ze over haar thuisbasis Los Angeles. “Wees een goed mens, een goede moeder en laat af en toe iemand met veel haast voor in de rij. Mensen die niet zo hun best doen, vind ik het mooist.” Om goed in shape te blijven eet ze gezond en sport ze vier à vijf keer per week naar de methode Body by Simone. Met de titel Mooiste vrouw van 2015 treedt Sandra in de voetsporen van onder anderen Jennifer Aniston, Angelina Jolie, Drew Barrymore, Gwyneth Paltrow en Lupita Nyong’o.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer