Voor jou getest Skin Tight Body Lotion: Vergeet photoshop, smeer jezelf mooi!

Ik mocht dit weekend voor jullie een geweldig product uitproberen, dat allang en breed ontdekt is door de sterren, maar nu ook binnen ons handbereik ligt. Het is een bodylotion met reflecterende deeltjes, waardoor je huid gaat stralen! Je hoeft niet langer aan de slag met ingewikkelde manoeuvres op photoshop en je hoeft ook zeker geen foto-bewerkingsprogramma’s meer op je telefoon te installeren. Vanaf nu zie je er, als je van tevoren lekker smeert uiteraard, ook ‘flawless’ uit! Skin Tight Body Lotion van Prtty Peaushun  wordt niet zomaar ‘photoshop in een tube’ genoemd. Het vermindert kleine oneffenheden en maakt je huid stralend. Ik ben zelf niet zo van het zonnen, dus ik moet de voordelen van een stralende huid toch echt ergens anders vandaan zien te halen. Ik testte een van de lichtste kleuren (light), maar denk dat ik achteraf gezien best een tintje donkerder (medium) had gemogen. Desondanks was het effect al super! Vooral als je ermee naar buiten gaat en de zon erop ziet schijnen!

De Nederlandse webwinkel Heavenly Pure heeft al vele bekende eco beauty merken naar Nederland en België gehaald. Zo ook Prtty Peaushun. Deze crème op basis van plantenextracten geeft de huid een mooie gloed en heeft tegelijkertijd een flatterend effect. Oneffenheden en roodheid vallen minder op en de huid ziet er stralend uit. De crème kan zowel op het lichaam, het gezicht als het haar gebruikt worden. Voor een instant gezonde en stralende look. Bij gebruik op het lichaam ontstaat er een sexy, slanker en strakker silhouet. Gebruik de crème op het haar voor een weelderige glans en gloed. Mooi voor een avondje uit of een relaxte stranddag.

De crème is heel fijn in gebruik. Het is een dunne fluide die heel prettig smeert. En…de geur is fantastisch, ook niet geheel onbelangrijk! Ik heb de crème op mijn benen en armen gebruikt, ik droeg beide dagen make-up. Maar ik denk dat je, als je een lekkere au naturelle stranddag inplant, ook best je gezicht met Skin Tight zou kunnen insmeren. Vergeet in elk geval niet daarnaast ook nog je huid te beschermen tegen de zon!
De crème is 100% natuurlijk en wordt gemaakt van plantenextracten. Deze maken de huid steviger en strakker. De licht reflecterende deeltjes werken flatterend en zorgen ervoor dat imperfecties en oneffenheden zoals roodheid, cellulite, striae, blauwe plekken en spataderen minder opvallen. Prtty Peaushun is gecertificeerd glutenvrij, geschikt voor veganisten en goedgekeurd door de PETA, een internationale organisatie die opkomt voor dierenrechten. Daarnaast heeft de crème het Green America label. De crème is verkrijgbaar in vijf verschillende tinten, passend bij elk huidtype. De donkere tinten kunnen tevens gebruikt worden om een natuurlijk zongebruinde look te creëren. Die ga ik ook zeker bestellen, want duizend keer liever bruin uit een tube dan bruin door de zon en de bijgehorende schade!
De Skin Tight Body Lotion van Prtty Peaushun is ontwikkeld door Bethany Karly, de make-up artist van vele bekende sterren. Dit fijne product telt inmiddels vele fans, waaronder Gwyneth Paltrow, Tracy Anderson, Cate Blanchett, Rihanna en Gwen Stefani. De Skin Tight Body Lotion van Prtty Peaushun is verkrijgbaar in een handzame verpakking van 236 ml en kost €49. Daarnaast is er een travel size verpakking van 89 ml voor €32. Ideaal om ook onderweg de huid goed te verzorgen.

Over Heavenly Pure
Heavenly Pure is een Nederlandse e-boetiek met uitsluitend biologische en natuurlijke huid- en haarverzorgingsproducten. Luxe en kwaliteit staan voorop. Niet alleen bij de producten, maar ook bij de service. Zo kunnen klanten er terecht voor een gratis uitgebreid en professioneel verzorgingsadvies en sparen zij automatisch voor Pure Points, die ingewisseld kunnen worden voor een flinke korting.

Cijfers Skin Tight Body Lotion, te koop bij Heavenly Pure

Geur: 9

Smeerbaarheid: 9

Werking: 8

Verpakking: 8

Gemiddeld: 8,5, dikke aanrader dus!

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer