Maak jezelf mooi met de make-up tips van Xelly Cabay van Kasbergen

Make-up is niet bedoeld om je achter te verbergen, maar juist om jezelf te laten zien! Weet wat bij jou past en hoe je dat gebruikt; dat is het geheim. Topvisagiste Xelly Cabau van Kasbergen presenteerde gisteren haar eerste boek Make-up, waarin zij tips geeft waarmee iedereen het mooiste uit zichzelf kan halen.  Xelly lanceerde haar boek in Lion Noir Amsterdam. In aanwezigheid van veel pers en BN’ers overhandigde zij het eerste exemplaar aan haar zus Yolanthe Sneijder Cabau. RTL Boulevard en SBS Shownieuws waren aanwezig om verslag te doen.  Een dag eerder gaf Xelly een exclusieve masterclass make-up aan een aantal Nederlandse top beauty bloggers en vloggers.
In haar boek geeft Xelly belangrijke tips voor een mooi duurzaam verzorgde huid en legt uit hoe de basis te leggen voor een stralende make-up. Daarnaast is er ook aandacht voor sport en voeding. Natuurlijk komen er tips & tricks aan bod, maar ook inzichten in de celebrity make-up wereld en wat je vooral niet moet doen, een totaal overzicht van make-up van vandaag en morgen!

Xelly Cabau van Kasbergen (Ibiza, 1988) is visagiste en haarstyliste, en werkt met tal van celebrity’s, zoals haar zus Yolanthe, Sylvie Meis, Nicolette van Dam en Danie Bles. Daarnaast verzorgt ze de make-up voor modeshows, tv-programma’s en shoots van tijdschriften als Beau Monde en Grazia.

Titel: Make-up
Auteur: Xelly Cabau van Kasbergen
Prijs: € 17,99
ISBN: 9789021559667
Verschenen op 4 juni 2015
Kosmos Uitgevers

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer