Labello ondergaat een metamorfose en vebetert de formule!

Al ruim honderd jaar onmisbaar in menig handtas en jaszak: de vertrouwde blauwe stick van Labello. De lipverzorgingsexpert heeft de klassieker van de collectie onderworpen aan een metamorfose. Labello Original – voorheen Labello Classic Care – zit in een nieuw jasje en bevat nu een nog betere formule met extra panthenol voor optimale hydratatie van de lippen. Tevens introduceert Labello, Labello Care & Colour: een rijke lipverzorging met dezelfde hydraterende formule als Labello Original die de lippen voorziet van een vleugje kleur. Labello Care & Colour is verkrijgbaar in drie kleuren: nude, rood en rosé.

Verbeterde formule
De mond is de blikvanger van het gezicht en goed verzorgde lippen dragen dan ook bij aan een verzorgde uitstraling. Omdat de dunne huid van de lippen geen talgkliertjes bevat, missen de lippen een van nature beschermend vetlaagje. Daardoor is de huid van de lippen extra ontvankelijk voor invloeden van buitenaf. Regelmatige verzorging is daarom van essentieel belang voor de lippen.

Labello – een samenvoeging van de Latijnse woorden ‘labium’ (lip) en ‘bellus’ (mooi) – is al ruim honderd jaar de expert op het gebied van lipverzorging. Het is dé klassieker in het lipverzorgingsassortiment. De blauwe hydratatieheld biedt nu een nog betere bescherming tegen uitdroging, velletjes en pijnlijke kloofjes doordat meer panthenol, het verzorgende ingrediënt, aan de vernieuwde Labello is toegevoegd. De geperfectioneerde formule van Labello Original zorgt voor extra hydratatie die tot wel 12 uur lang houdt. Labello garandeert dankzij deze nieuwe samenstelling mooie, zachte en vooral goed verzorgde lippen.

Labello Care & Colour: kleur met verzorgend hart
Al in 1922 combineerde Labello verzorging met een vleugje (rode) kleur waardoor lipverzorging voor het eerst zichtbaar werd. Met Labello Care & Colour houdt de lipverzorgingsexpert deze traditie tot de dag van vandaag in stand. De nieuwste variant heeft een kern die intensieve hydratatie biedt en combineert deze verzorgende eigenschappen met een subtiele teint voor de lippen. De drie nieuwe lipbalsems van Labello Care & Colour zijn verkrijgbaar in de kleuren nude, rood en rosé. Ook de sticks van Labello Care & Colour zijn verrijkt met de verbeterde formule van Labello Original.

Classics are forever
Niet alleen heeft de verzorgende formule van Labello Original een impuls gekregen, zowel de vertrouwde blauwe stick als de overige Labello producten zitten tegenwoordig in een nieuw jasje. Labello is verrijkt met een stijlvol, retro design en nieuw logo. “De nieuwe kleur blauw staat voor vertrouwen, verzorging, eenvoud en het omarmen van het leven”, aldus Michael Lessman, Corporate Marketing Director Labello, Beiersdorf AG. “Men heeft al meer dan honderd jaar vertrouwen in Labello als merk en deze trend willen wij graag voortzetten in de toekomst. We wilden een nieuw design en een nieuwe kleurcode voor Labello om deze boodschap over te brengen. De blauwe kleur maakt Labello nog unieker en het onderstreept onze expertise op verzorgingsgebied.”

De vertrouwde beautyklassieker Labello Original en de nieuwe Labello Care & Colour verklaren hierbij, met de vernieuwde formule en ‘t nieuwe jasje, de liefde aan de lippen!

Verkrijgbaarheid
Labello Original is vanaf week 35 verkrijgbaar bij drogisterijen en diverse supermarkten; Labello Care & Colour is vanaf week 35 verkrijgbaar bij drogisterijen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer