Het Body Book van Cameron Diaz

Iedere vrouw is anders; haar lichaam heeft sterke kanten en mindere kanten. We zijn niet allemaal een model of een actrice met mooie haren en hagelwitte tanden, maar we hebben allemaal het perfecte lijf in ons: het voor ons optimale lichaam. Cameron Diaz laat in Het Body Book zien hoe je op kunt bloeien als vrouw door gezond te eten, regelmatig te bewegen en van jezelf te houden.  Zeker dat laatste zorgt voor een stralende zelfverzekerde verschijning. Voor wie nu denkt dat Cameron Diaz makkelijk praten heeft, gezegend met een droomlijf: ook zij kende haar onzekerheden en kampte onder meer met ernstige acne. Pas toen ze leerde om beter voor zichzelf te zorgen en van haar eigen lijf te houden, werd ze een gevierde actrice.Het Body Book is opgedragen aan jouw lichaam en verzekert je een geweldig lijf; omdat elke vrouw mooi is als ze op haar best is – ook jij! Zorg dat je mooiste versie naar buiten komt!

Cameron Diaz is een Amerikaanse actrice. Ze werd genomineerd voor een Golden Globe voor haar rollen in films als There is something about Mary en Being John Malkovich. De pers roemde haar boek vanwege de charmante boodschap en de inhoudelijke kwaliteit.

Het Body Book
Auteur: Cameron Diaz
Prijs: € 24,99
ISBN: 9789021557748
Verschijnt op: 14 oktober 2014
Kosmos Uitgevers

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer