Er komt een nieuwe Vijftig Tinten Grijs aan…

Ik geef het direct toe: ik baalde er flink van toen ik het laatste deel van Vijftig Tinten Grijs uit had. Dus ik vind het meer dan heerlijk te horen dat de schrijfster een nieuw deel gaat maken!  Van de drie eerdere boeken Vijftig Tinten Grijs werden wereldwijd meer dan 125 miljoen exemplaren verkocht. In het volgende boek krijgt de lezer dus een kijkje in het hoofd van de man. ‘Christian is een ingewikkeld karakter’, aldus de schrijfster over haar nieuwe boek. ‘En lezers zijn altijd al gefascineerd geweest door zijn lusten en drijfveren, en zijn moeizame verleden. Zoals iedereen die ooit een relatie heeft gehad weet, heeft elk verhaal twee kanten.’ James zegt dat ze het heerlijk heeft gevonden om het boek te schrijven, ‘om met Christian en Ana in hun leefwereld te zijn’.Het nieuwe boek krijgt de titel ‘Grey: Fifty Shades of Grey as Told By Christian’ en ligt vanaf 18 juni in de boekhandel. Nederlandse lezeressen moeten waarschijnlijk nog tot augustus wachten.
De Vijftig Tinten-trilogie heeft in het Nederlands de delen Vijftig Tinten Grijs, Vijftig Tinten Donkerder en Vijftig Tinten Vrij. De verfilming van het boek werd vorig jaar een grote hit. De Engelse uitgever laat de lezers alvast warm lopen voor het vervolg met Christians perspectief. ‘Zijn wereld is netjes, gedisciplineerd en leeg – tot het moment dat Anastasia Steele zijn kantoor binnen komt vallen. Wat is het in haar dat hem aangrijpt? Waarom kan hij haar niet vergeten. Hij wordt gegrepen in een emotionele storm die hij niet kan begrijpen en niet kan weerstaan.’

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer