Een feelgood roman voor moeders én dochters!

image004Volgende week verschijnt de heerlijke feelgood roman Waar ben je? geschreven door Reina Crispijn.  Florine loopt stage bij een modehuis in Parijs als ze zwanger raakt van een tweeling. De vader verdwijnt uit beeld en Florine staat de baby’s af ter adoptie. Dan keert ze terug naar Parijs om haar carrière op te bouwen.  Tweeëntwintig jaar later. Abby wil weten wie haar biologische moeder is. Ze gaat naar Frankrijk en vindt het klooster waar zij en haar broer werden geboren. Daar ontmoet ze een tuinman, die haar helpt zoeken naar haar moeder. Dat is hard nodig ook, want Abby wordt flink tegengewerkt.

Over Reina Crispijn
Reina Crispijn brengt met Waar ben je? een feelgoodverhaal over de Parijse mode-industrie, dromen en werkelijkheid, romantiek en familie. We gaan van het mondaine Parijs naar het Frans platteland, en terug… De auteur is bekend van de boeken Dochter van de maan en Dochter van de sterren, en van haar werk samen met zus Margreet.

Auteur: Reina Crispijn Titel: Waar ben je? Prijs:  €16,99 Omvang: 320 pagina’s ISBN: 9789401904445 ISBN e-book: 9789401904452 Verschijnt eind oktober

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer