Het ultieme vrouwenhotel staat in Oslo

Pecies Precies wat we nodig hebben: een hotel dat zich er voor inzet het ons vrouwen naar de zin te maken. Een hotel in Oslo heeft voor vrouwelijke gasten een hele verdieping ingericht. In de kamers voor vrouwen staan exclusieve cosmeticaproducten in de badkamer, is er een yogamat te vinden en zijn er CD’s met ontspannende muziek voorhanden. En dat vinden we fijn…

De hotelkamers werden ontworpen door dertien succesvolle Noorse vrouwen, waaronder jazz-zangeres Silje Nergaard. De Ladies Floor van het Grand Hotel Oslo maakte gebruikt van voorstellen van Noorse en buitenlandse gasten. Ik ben vooral benieuwd wat er in de nachtkastjes van de vrouwenkamers is gezet… Want dat zou helemaal attent zijn! Voor meer informatie kijk op www.ladiesfloor.no

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer
  • El

    wat een leuk idee! Ik wil wel een keer naar Oslo.

  • Daar zou ik ook wel eens naar toe willen.