‘Stout’ op bizar drukke Huishoudbeurs ver te zoeken

O, o, o, wat moest de Huishoudbeurs Stout zijn dit jaar. Vol verwachting betrad ik dan ook de gigangtische complexen van de Rai. Maar al wat ik zag: weinig stouts. Tja, hier en daar werd een dildo verkocht, maar om nou te zeggen dat dat opwindend is als er allemaal opgewonden huisvrouwen met trektassen omheen dribbelen… Nee. Ergens werd een megamixapparaat verkocht. In het begeleidende praatje werd gezegd dat het apparaat 'stout' was, omdat je er de tijd in de keuken mee kon halveren. En dan kon je je lekker mooi maken voor je man, aldus de verkoper. Nee, hier haalde hij mij in elk geval niet mee over de streep.Het viel allemaal wat tegen. De beurs was veel te druk, veel te hysterisch en eigenlijk heb ik maar weinig echt vernieuwende leuke dingen gezien. Ellelange rijen voor het 'gratis patatje met' van Remia… Het was allemaal veel te massaal. De entreeprijs vind ik bovendien veel te hoog voor wat je er voor krijgt. Ik heb genoeg huishoudbeurs gehad dit jaar. Iemand andere ervaringen?

facebook share facebook share

10 Reacties // Reageer
 • Marieke

  Volgend jaar weer?
  Haha!!

 • Mirjam

  Hier een reactie van je fitnessblogcollega. Heb je nog iets gemerkt van de dames Van Royen en Dekkers? Of is de huishoudbeurs voor hen en hun ‘stoute’ lingerie toch een brug tever?

 • Peter

  Dit jaar voor de derde keer naar de hhbeurs maar het is duidelijk dat de organisatie elke euro 10 keer terug wilde verdienen. Als dit stout is dan leeft Nederland toch wel in diepe zonde of zoiets. Op de catwalk een mevrouw, die zich veel jonger voor moet doen, bij een groep “zeelieden” in goedkoop uitziende witte pakken. Niets stouts in te ontdekken. En zo werd het steeds stouter, chocolade over je koffie, het moet toch niet gekker worden.
  Jammer dit jaar vond ik het een grote bazaar waar niets nieuws te beleven was alleen de verbazing dat er nog steeds mensen naar binnen mochten terwijl deze kleine beurs toch al lang uit zijn voegen sprong.

  Het is te hopen dat het volgend jaar niet meer zo goedkoop hoeft te worden gebracht. Misschien moeten de standplaatsen niet zo duur worden verhuurd, kunnen de standhouders ook eens iets leuks doen.

  Maar volgend jaar gaan we weer, ondanks mijn kritiek toch een leuke dag gehad.

 • Helene

  Stout vind ik iets dat je tegen een kind zegt. Op een man die bij mij met ‘stout’ begint knap ik gelijk af. Ik zag net een leuke link bij live and cooking met recept.
  http://www.pluk-in.com/pluk/kok_ in_huis_recepten_lekker_eten.html

 • Het thema STOUT van de hh-beurs werd inderdaad nogal overtrokken. Veel gebakken lucht en alles behoorlijk prijzig daar.
  Wat dan wel STOUT was? Nou, ikzelf was daar met een groepje flyers van mijn boek aan het uitdelen. “Het genot van een Prooi” heet het en gezien de reacties die ik al heb gekregen is het zelfs ‘stouter dan stout’!!
  Maar oh, wat een denigrerende mening eigenlijk over de nederlandse vrouw, dat ze deze beurs STOUT zouden vinden!! Ze dachten zeker hun zakken goed te kunnen vullen hiermee en dat de nederlandse vrouw helemaal achterlijk is?
  Nee, Van Rooyen en Marlies Dekkers ook: verkeerde voorstelling van zaken! Hoop bla bla bla, zolang het maar goed verkoopt!
  En oh…ben ik nu stout dat ik dit hier allemaal zeg? Zo ja, kom me maar eens flink straffen dan :-) ))

 • Oh, en nog een toevoeging op mijn gevoel wat ik kreeg NA het bezoeken van de beurs:

  Ik voel mij genaaid, zonder gezoend te zijn :-)

 • eva

  Het was een afgang tot en met. In de veronderstelling dat je leuke en spannende lingerie van Marlies Dekkers zou kunnen kopen. Dit was voor mij de laatste keer hh beurs.

 • Michi

  Kijk hier naar een reportage over de Huishoudbeurs…http://vrouw.nl/site/list_messages/6772

 • Xantippe

  Had 2 kaarten gewonnen voor 2007 en
  ondanks dat er weinig stouts te ontdekken
  was wel veel lol,en vrije dag gehad samen
  met vriendin..
  Dit jaar weer geluk gehad er 2 te winnen en
  gaat iemand anders mee; die van 2007
  heeft teen gebroken snifsnif..
  Nee mijn man mag NIET mee..
  Mama’s day off ..

 • Marijke

  Ik vond het dit jaar weer een groot festijn.