Geld neerleggen voor een sportsessie met Ferry Somogyi

Ik pas, sporten doe je toch liever alleen, zo zwetend en zwoegend. Maar mocht je nou wel op en top leuk zijn op de loopband, dan kun je bieden op Ferry Somogyi. Hij heeft zichzelf te koop gezet op www.goededoelenveiling.nl en de 'prijs' is een persoonlijk fitnessadvies en een sportsessie. Met de actie wil Somogyi geld inzamelen voor goede doelen, waaronder Het Nationaal Epilepsiefonds en het Fonds Gehandicaptensport.

De 34-jarige Somogyi woonde de afgelopen jaren in Los Angeles. Daar hoopte hij door te breken als acteur, maar werkte hij ondertussen als fitnessleraar. Onlangs kwam hij terug naar Nederland. Hij was de afstand tussen hem en zijn vriendin zat. Momenteel is hij opnieuw te zien als Rik de Jong in Goede Tijden, Slechte Tijden.  Het huidige bod op een trainingssessie met Somogyi staat op 168 euro. Fans kunnen tot donderdag bieden.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer
  • Het huidige bod is nog niet zo hoog. Als ik een vrouw was geweest had ik het wel geweten.