Platina status voor Alles is liefde

Ik ben op zich niet zo van de Nederlandse film (altijd veel neuken, schelden en naakt), maar Alles is liefde wil ik wel zien. Niet alleen omdat de recensies erover bijzonder positief zijn, ik Thomas Acda zo'n leuke man vind en de film inmiddels een platina status heeft behaald, maar ook omdat een vriend van mij er met twee mannelijke collega's naartoe is geweest en de drie mannen de film unaniem leuk vonden. En dat zijn toch wel de beste graadmeters…De romantische komedie 'Alles is liefde' heeft de platinastatus bereikt. De film, naar een scenario van Kim van Kooten, heeft de grens van vierhonderdduizend bezoekers overschreden.

'Alles is liefde' draait om de liefdesperikelen van zes stelletjes die erachter komen dat aan de liefde niet te ontkomen is. Hoofdrollen zijn onder anderen weggelegd voor Carice van Houten, Paul de Leeuw en Wendy van Dijk. De regie was in handen van Joram Lürsen.

Sinds de première van 'Alles is liefde' op 11 oktober heeft de film bijna 3,5 miljoen euro opgebracht. Daarmee was de productie vooralsnog steeds goed voor de hoogste positie in de Nederlandse box office, de lijst films met de hoogste omzet.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer