Vrouw.blog.nl geeft vijf vrijkaartjes voor de Huishoudbeurs weg

Van 9 tot en met 17 februari is Amsterdam RAI het domein van de vrouw tijdens de Huishoudbeurs 2008. En omdat de organisatie graag de allerleukste vrouwen op de beurs verwelkomt, geeft ze via http://vrouw.blog.nl maar liefst vijf kaarten weg. Nou werkt het natuurlijk niet dat we die 'zomaar' weggeven. Door het juiste antwoord op de hiernavolgende vraag te mailen naar [email protected] maak je kans op kaartjes. De vraag is niet al te moeilijk en met een beetje internetten makkelijk te vinden…

Wat kost een toegangskaartje voor de Huishoudbeurs in de voorverkoop?

Het centrale themaplein staat in het teken van ‘PUUR’. De wereld van Puur gaat over 100% jezelf zijn, oorspronkelijkheid en over alles wat natuurlijk is. Een stukje echtheid in onze technologische en gefabriceerde samenleving. Eerlijk, gezond en helder.

Beursmanager Marjo Wolters van Amsterdam RAI: “Puur haakt aan bij de trend dat vrouwen steeds meer op zoek gaan naar echtheid. Eigenlijk terug naar de basis. De wereld wordt steeds ondoorzichtiger en dan moet je basis goed op orde zijn.”

De invulling en activiteiten op het themaplein HHB PUUR zullen zijn: PUUR schoonheid, PUUR zijn, PUUR eten & drinken, PUUR ontspannen en PUUR entertainment. Op dit themaplein kunnen bezoekers bijvoorbeeld heerlijk ontspannen onder het genot van een ‘puur’ drankje, nieuwe energie opdoen aan de freshfruitbar, genieten van een heerlijke gezichtsbehandeling of tot rust komen met yoga. Wolters: “Even alles de boel de boel laten en weer terugkeren naar de basis. Kortom: een plek waar je rust kunt vinden om jezelf weer helemaal op te laden, met alles wat goed voor je is, zowel fysiek als mentaal.”

De Huishoudbeurs staat garant voor een gezellig dagje uit voor vrouwen, waarbij alle zintuigen worden geprikkeld en vrouwen even onbezorgd kunnen genieten van het leven, zonder na te denken over de taken, verplichtingen, beslommeringen en verantwoordelijkheden van alledag. Ongeveer 450 exposanten zullen de bezoekers kennis laten maken met de nieuwste trends op het gebied van onder meer verzorging, wonen, cosmetica en gezondheid. Bezoekers krijgen interieuradvies en kunnen genieten van metamorfoses, creatieve workshops en nog veel meer. Natuurlijk zijn er ook de laatste nieuwtjes, handige tips en leuke koopjes te vinden.

Meer informatie over Huishoudbeurs 2008 is te vinden op www.huishoudbeurs.nl.

De Negenmaandenbeurs 2008 biedt de bezoekers antwoorden op al hun vragen over hun zwangerschap, de eerste twee levensjaren van hun kind of over fysieke gesteldheid, voeding en welzijn. Ook voor inspiratie voor de babykamer, trendy kleding voor zwangere vrouwen, informatie over wat mannen kunnen bijdragen in die negen maanden of welke kinderwagen nu het lekkerst rijdt, is dit evenement ‘the place to be’. Negenmaandenbeurs 2008 wordt tijdens de laatste vijf dagen van de Huishoudbeurs, van woensdag 13 tot en met zondag 17 februari, gehouden in Amsterdam RAI.
Informatie is te vinden op www.negenmaandenbeurs.nl.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer