Schrijf je vandaag nog in voor de Glamour Stiletto Run

Vandaag is de laatste dag dat je je nog kunt inschrijven voor de Glamour Stiletto Run. Hanna Verboom en Bracha van Doesburg geven dit jaar het het startschot voor deze hardloopwedstrijd op hoge hakken. Ik haak af; ik moet er niet aan denken. Een rondje door de kamer is in mijn geval op hakken al levensgevaarlijk.

De race waarbij kandidaten op hakken van ten minste negen centimeter hoog een afstand van driehonderd meter moeten afleggen, wordt dit jaar voor het eerst in vijf steden gehouden. In elke stad geeft een BN'er het startsein.

Hanna start de race op donderdag 6 maart in Antwerpen en Bracha in Arnhem. Renate Verbaan opent de run in Rotterdam, Fiona Hering in Haarlem en Maria Kooistra in Groningen.

De 25 snelste deelnemers uit elke stad worden nog dezelfde dag in een limousine naar Amsterdam vervoerd, waar ze de finale moeten lopen in de P.C Hooftstraat. In deze chique winkelstraat werden de afgelopen twee edities van de run gehouden. De snelste sprintster wint tienduizend euro om mee te shoppen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer