Crazy Stuff: de meest waanzinnige shoppinggids

Hou je vakn gekke dingen? Zinloze gadgets? Rare winkeltjes? Dan is de shoppinggids Crazy Stuff wat voor jou. Weg met saaie cadeaus als sokken, luchtjes of stropdassen.  Bye Bye bosje bloemen. Met Crazy Stuff kom je hoe dan ook met het apartste cadeau van de dag aan. Wat te denken van een stukje van de maan? Of een t-shirt dat van kleur verandert als het weer omslaat?

Maar het zijn niet alleen maar spullen in Crazy stuff. Ook de meest waanzinnige uitjes komen aan bod. Omringd door nieuwgierige vissen – heel gedurfd – inktvis eten in een onderwaterrestaurant? En in de lucht een hapje eten? 

Voor de hippe consument die alles al kent én heeft, is Crazy Stuff een fantastische gids. Leuk om cadeau te geven of inspiratie uit op te doen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon jezelf blijven en cadeautjes kopen waar iemand ECHT iets aan heeft… ;)

Crazy stuff

416 pagina’sISBN 978 90 215 3505 0Prijs: € 22,50
Verschijningsdatum: medio september
  

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer