Mannen krijgen eigen trendy huishoudbeurs

Mannen hebben blijkbaar geen genoegen genomen met ‘alleen’ de autorai, ze willen iets als de huishoudbeurs… Schattig niet? En het komt er!  Van 30 oktober tot 1 november dit jaar zal de eerste lifestylebeurs voor mannen plaatsvinden, genaamd: Made for Men. Het evenement wordt georganiseerd door Expo Haarlemmermeer, die laat weten dat een mannenbeurs voor Nederland een unicum is en dat het een plek moet worden waar ‘mannen onder elkaar’ kunnen zijn. Ik vraag me af of wij vrouwen er ook toegang krijgen. Lijkt me namelijk enig om gezellig tussen te gaan lopen!

Thema’s als avontuur, toys for boys, geld, imago en lifestyle zullen er uitgebreid aan bod komen. “Down to earth, mannen onder elkaar, lounge en casual,” aldus directeur Imka Backer over de beurs.

De eerste editie moet zo’n 15.000 mannen tussen de 25 en 45 jaar gaan trekken.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer