Zo gaan vrouwen het liefst op vakantie…

Vrouwen gaan liever zonder hun kinderen op vakantie. Bijna een derde van de Britse vrouwen zou bovendien het liefst zonder kinderen én partner weggaan. Tja…nou mloet iknatuurlijk zeggen hoe ik daar over denk… Nou, mijn favoriete vakantie van het jaar is toch wel de wintersport. En dan gaan we met vrienden en sinds twee jaar ook de kids. En hoe gezellig ik het ook vind dat ze erbij zijn…ik moet toch toegeven dat het de nodige onrust veroorzaakt. Ik zou willen kiezen voor een mooie afwisseling. Een keer met het gezin, een keer met vrienden, een keer met je partner en een keer met je moeder of vriendin. Ryanair ondervroeg 5.000 moeders in Europa over wie ze achter zouden laten als ze nu op vakantie mochten. Negen op de tien vrouwen zou willen dat de kinderen thuisblijven, als zij naar zonovergoten stranden mogen vertrekken, zo meldt iWantSun. Een derde van de deelneemsters zou zelfs het liefst de hele familie achterlaten en een weekend gaan shoppen met een vriendin. Daarnaast vermijdt 95 procent van de vrouwen andermans kinderen tijdens het reizen. Het slechte nieuws voor de grootouders is dat 90 procent van de moeders toegeeft dat ze de opa’s en oma’s zou vragen op de kinderen te passen als zij weggaat.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer