High Heels in Concert; vier vrouwen in bloei

Na het overweldigende succes van vorig jaar gaat High Heels in Concert dit seizoen in reprise met de spectaculaire voorstelling over vier verschillende vrouwen in de bloei van hun bestaan. De hoofdrollen van de eigenzinnige vriendinnen Kate, Dorien, Sylvia en Vivian worden vertolkt door niemand minder dan Liesbeth Kamerling, Maaike Martens, Birgit Schuurman en Denise van Donselaar (Dennis). Deze ‘Fabulous Four’ delen lief en leed met elkaar in een avondvullend programma waarin de bezoeker zich kan verheugen op pittige discussies over minnaars, shoppen, carrière of kids?, moedermelk, bakfietsen, seks, verkeerde mannen, Louboutins en nog veel meer. Klinkt erg leuk! De bijzondere vriendschap tussen een yogafreak, een carrièrevrouw, een journaliste/wereldreizigster en een hippe moeder leidt continu tot zeer herkenbare en humoristische taferelen, waarbij de dialogen worden afgewisseld met lekkere bekende en vers-van-de-pers zelfgeschreven liedjes. Gepaard met een lach en een traan komen alle dagelijkse ‘female topics’ boven tafel. Raak en vol zelfspot, de vier dames zetten een dijk van een voorstelling neer.
Vriendinnen die dol zijn op Gooische Vrouwen, S.A.T.C., Single en Desperate Housewives vinden dit seizoen de ultieme mix in High Heels in Concert: the hottest ticket in town!

Cast:
Terug in HHIC-formatie zijn Birgit Schuurman en Denise van Donselaar. Nieuw op de hakken zijn Maaike Martens (bekend van onder meer Klokhuis en Spijkers met Koppen) en Liesbeth Kamerling (bekend van verschillende filmrollen, series en GTST).Het theaterprogramma wordt LIVE begeleid door de “High-Heels-in-Concert-Band”.

High Heels in Concert speelt vanaf 22 maart in diverse theaters in Nederland. Voor meer informatie: www.highheelsinconcert.com

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer