Webshopevent Flavourites Live viert eerste lustrum

Schermafbeelding 2013-06-08 om 08.48.04Van 22 t/m 24 november organiseert Flavourites.nl i.s.m. organisatiebureau HPR in Amsterdam-Noord de vijfde editie van het webshopevent Flavourites Live.  Ruim 150 webshops op het gebied van fashion, kids, interieur en lifestyle laten de bezoeker kennismaken met hun producten. Daarnaast vindt voor de tweede keer Flavourites Live Business plaats: een event waar webshopeigenaren (in spé) informatie krijgen over het runnen van een eigen webshop. Het succesvolle concept vormt een verademing in deze economisch roerige tijden.
Flavourites.nl startte in 2007 als verzameling van de allerleukste webshops, gericht op drukbezette vrouwen. Inmiddels is Flavourites.nl uitgegroeid tot een website die zo’n 100.000 bezoekers per maand trekt en dit jaar de vijfde verjaardag van het populaire event Flavourites Live viert. Van 22 t/m 24 november openen wederom ruim 150 webshops ‘live’ hun deuren om de bezoekers kennis te laten maken met hun unieke productaanbod.

Beleven en shoppen op Flavourites Live
Op Flavourites Live maakt de bezoeker kennis met nieuwe labels, gelimiteerde oplages, opkomend designtalent en bijzondere producten, die vaak niet of nauwelijks in fysieke winkels te koop zijn. Passen, voelen, proeven of ruiken én natuurlijk meteen shoppen; het kan allemaal tijdens dit smaakvolle event, dat afgelopen jaar ruim 6.500 bezoekers trok. Op www.flavouriteslive.nl wordt de deelnemerslijst continu geüpdate en krijgt de bezoeker een voorproefje van alle verrassingen die het event tot een inspirerende beleving zullen maken. Ook zijn hier foto’s en films te bekijken van voorgaande edities.

Tips & tricks op Flavourites Live Business
Na de try-out in 2012 vindt ook dit jaar Flavourites Live Business plaats. Hiermee komt Flavourites tegemoet aan de wens van vele (voornamelijk vrouwelijke) webshopeigenaren, die meer informatie willen over het runnen van een webshop. Tientallen stands van specialisten uit de webshopwereld, inspirerende presentaties en leerzame workshops geven de bezoeker de nodige tips en tricks.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer