Dames….zaterdag is het shoppingnight in Haarlem!

SchagchelstraatZin in een nachtje shoppen? Dat kan! Haarlem nodigt iedereen die van shoppen houdt van harte uit om op zaterdag 7 juni 2014 naar de Haarlemse binnenstad te komen. Speciaal voor alle bezoekers rolt de stad die avond de rode loper uit. Dit zorgt niet alleen voor een feestelijk en gastvrij gevoel, maar dient bovendien als verbinding tussen de deelnemende winkelstraten en als richtingaanwijzer voor het programma. Tot middernacht kan er volop worden geshopt en geprofiteerd van aantrekkelijke kortingen. Er staan marktkramen met diverse aanbiedingen. Voor veel winkels geldt: hoe later het wordt, hoe meer korting! Maar er is meer. Winkeliers pakken flink uit en trakteren het publiek op leuke activiteiten, live muziek, straattheater, hapjes, drankjes, workshops en modeshows.In elf straten in de binnenstad is een uitgebreid programma. Zo is er een Guerilla Fashion Show in de Anegang, kan er Koninklijk geshopt worden in de Koningstraat, kun je volop profiteren van –rode-loper kortingen in de Kruisstraat/Kruisweg en is er op het Hortusplein een spetterende fashionshow van Naracamicie. Ongedwongen shoppen kan in de Gierstraat, de Gedempte Oude Gracht pakt uit met verrassende aanbiedingen en de Zijlstraat staat volledig in het teken van ‘Saturday Night Fever’. De Schagchelstraat wordt omgetoverd tot een stijlvol en kleurrijk toneel. Lekkere jazzsounds hoor je in de Kleine Houtstraat en in de Grote Houtstraat Zuid wordt je toegezongen met ballades. Verwen jezelf tot slot in de Barteljorisstraat met gratis poffertjes!

Haarlem ShoppingNight menu
Begin de Haarlem ShoppingNight goed en geniet van een tweegangen ShoppingNight menu voor maar 19,50 euro (excl. drank) bij de volgende restaurants: – Restaurant Parels, Oude Groenmarkt 8 – Bodega De Karmeliet, Spekstraat 6 – Dijkers, Warmoesstraat 5 – Steakhouse The Golden Bull, Zijlstraat 39

Overnachten na een avondje shoppen?
Boek exclusief bij VVV Haarlem een lastminute hotelkamer tegen de laagste prijs (op basis van beschikbaarheid).

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over het evenement, programma updates en speciale Haarlem ShoppingNight acties op: . www.haarlemshoppingnight.nl .

De Haarlem ShoppingNight 2014 programmafolder is te verkrijgen bij de deelnemende winkeliers in de binnenstad en VVV Haarlem aan de Grote Markt 2 in Haarlem. Tijdens de Haarlem ShoppingNight is VVV Haarlem geopend voor vragen of informatie over de stad. Bovendien is die avond het Kenau Sieraad te koop voor 8,95 (i.p.v. 9,95 euro).

De kleuren van het leven
Op zaterdag 7 juni van 11.00 tot 18.00 uur vindt voorafgaand aan de Haarlem ShoppingNight in de Kleine Houtstraat, de Egelantiertuin en de Gedempte Oude Gracht het kunstfestival ‘De kleuren van het leven’ plaats. Centraal hierbij staat de invloed die kleur op ons leven heeft. Kunstenaars, muzikanten en andere deelnemers tonen en verkopen hun werk. Naast de kleurrijke exposities van diverse kunstenaars vinden er ook muzikale optredens plaats. Een creatieve opmaat naar een lekker avondje shoppen! Meer informatie op www.rosinka.nl.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer