Verrassing voor de pantymannen

De pantytopic is al weer een eind gezakt, en omdat het veruit de meest bezochte topic is, moeten we maar weer eens aandacht besteden aan dit fenomeen. Mét een verrassing voor de pantymannen; wat plaatjes!

Want inderdaad, ik heb de afgelopen maanden enkele mails gekregen met afbeeldingen van mannenpanty’s en de begeleidende vraag of ik deze kon plaatsen op vrouw.blog.nl. Waarom ook niet? We hebben het al eerder gedaan en blijkbaar zijn jullie er nog lang niet over uitgeluld.

Zo kreeg ik van Pieter de foto met de man met twee vrouwen (is Pieter niet zelf, hij vond het plaatje zo mooi), van Janske een foto uit de privécollectie en van Klaas een foto van een maillot. Want ook dat moet kunnen natuurlijk.

De mannenpanty. Ik had van tevoren niet gedacht dat het zoveel stof zou doen opwaaien. Met hier en daar een kleine azijnzeiker er tussendoor is het op vrouw.blog.nl inmiddels een cosy kwebbelclubje geworden tussen gelijkgestemden.

Geniet er van, fijne zondagavond nog!

facebook share facebook share

101 Reacties // Reageer
 • Karin

  Hester, het begint nou een beetje triest te worden hoor. Je bent overduidelijk een onderwerp aan het uitmelken. Wil het niet zo lukken met je site verder ofzo? Wees toch wat creatiever zeg.

 • don

  Hallo Hester. Mocht je nog een nette foto willen hebben. Ik heb er wel een aantal uit mijn prive kollektie. Ik wil je er wel een paar sturen maar kan niet zo gauw vinden hoe ik je deze kan toesturen. Is het niet meer nodig, dan is het ook goed.
  Ik vind overigens niet dat het thema wordt uitgemolken. Een paar nette mannenbenen in een panty mag best gezien worden.

  groetjes Don

 • Willem

  haha, misschien moet je een site beginnen over gladde haarloze pantymannen. Ze nemen ondertussen een beetje je site over.

 • Jorinde

  Van een panty gaat je zak stinken, enough!!!

 • Hester

  Karin: ik heb ook al een stuk of twintig berichten geplaatst over bortskanker. Zal ik dat dan ook maar niet meer doen dan?

  Enne, met deze site gaat het meer dan prima!

 • Doedel

  Dag Jorinde,

  Heb jij een zusje dat Sandra heet?
  Heb jij wel eens gehoord van hygiëne?

 • Hester

  :)

 • Dave

  Dag Doedel,

  Heb jij zak als achternaam? Heb je wel is gehoord dat een panty voor mannen niet echt lekker zit? Je zaakje gaat snel zweten als het klem zit tussen een lap stof, of je het nou gewast hebt of niet. En zweet stinkt, wist je dat, doedeltje? Ook moet je je beentjes scheren als man. Klinkt dat ook niet erg vrouwelijk, eigenlijk een beetje homoachtig? Veel mensen vinden panties dan eigenlijk ook bestemd voor vrouwen. Maar dit verbaasd je kleine herseninhoud, toch? Toch is het zo dat de meest weldenkende personen panties voor mannen een ietwat raar idee vinden en ook nog is belachelijk vinden staan. Maar ook dit verbaasd jou, right? Misschien moet je is wat vaker de deur uit gaan.

 • Jorinde

  Doedel: nee, mijn zusje heet Boris, en draagt graag een string onder zijn plooirok… wij vinden dat heel gewoon in het dorp…

 • *Zucht*

  @ Dave…
  Dus alle wielrenners zijn volgens jou homo..

  @jorinde…
  :-s

  grtz

 • Doedel

  Dave,

  Als een panty jou niet lekker zit, dan zou ik toch eens aan de verkoopster vragen welke maat je het beste kunt nemen. De dames zijn dat gewend. Helpt ook tegen klem zitten tussen lappen stof. En ik zet mijn za(a)kjes niet in de was, hoe kom je daar nou bij?
  Als je naar zweet begint te stinken, dan zou ik maar eens gaan douchen of zo.
  Wat veel mensen denken? Wat noem je veel? Veel mensen vinden een panty aangenaam. De makers ervan verdienen een boterham (met kaas).
  Herseninhoud: Ik heb een helm maat 64+…..
  En onder welke weldenkende groep mensen begeef jij je over het algemeen? Zijn dat mensen die zich al scheren?

  Jorinde,
  Welcome to Scotland!

 • Searcher

  Volgens mij scheert 98% van de mannen zich dagelijks; niks vrouwelijks aan dacht ik.

  Enne, wie “daar” niet fris ruikt moet vaker douchen, vaker schoon ondergoed aantrekken (bij voorkeur katoen) en serieus het dragen van kousen overwegen. Ik had dit probleem nl. ook bij panty’s, maar nu dus niet meer.

  Overigens is het inderdaad opvallend dat deze draden lang lopen. Kennelijk is het onderwerp bespreekbaar geworden, goed teken lijkt me.

  Groeten allemaal, en een fijne dag

  Searcher (m)

 • Pieter

  Hallo Hester,

  Wat leuk dat je mijn ingezonden foto hier geplaatst hebt, ik vroeg me al af of je hem wel ontvangen had en ineens zag ik deze nieuwe topic.
  Echt harstikke tof van je !!!

  Met vriendelijke groet,
  Pieter.

 • Jeroen

  Dave is een saaie burgerlul…

  Levee heeft nu speciaal voor de heren. De heren panty…

 • Jeroen

  En zo heb je nu ook https://www.comfilon.com/

 • DE ENige echte

  dat mannen pantys niet lekker zitten weet ik niet maar ze zijn heel duur en volgens mij precies hetzelfde dan vrouwenpantys , bovendien hebben ze nog geen steunpantys voor mannen dus ik zal wel met vrouwenpantys moeten lopen want alleen vrouwenpantys hebben ze in 120 en 140 dennier en die zijn er dan ook alleen huidkleurig , en daar loop ik dan ook elke dag in rond want sokken heb ik al bijna niet meer

 • De Pantyman

  Ik draag met veel plezier een panty,al van jongsaf aan.Meestal draag ik bruine panties in grote maat met tussenstuk van de hema.
  Er kijkt niemand raar als je als man een panty koopt,ik koop ze net als iets anders en als je bij de panty afdeling staat kijkt er niemand vreemd. Ik draag ze zonder sokken er over en in carnavals tijd zonder broek erover ,je krijgt alleen maar leuke opmerkingen ,maar wel met mooie geschoren benen eronder.Dus al je een panty wilt dragen doe het gewoon maar blijf redelijk dan doed niemand vreemd .Het is heerlijk om de zachte stof te voelen ,waarom zou een man niet mogen genieten van een panty, die witte sokken dat is mooi zeg en zitten zo strak .Een panty is er voor iedereen ,man of vrouw .Ik wens iedereen veel Panty plezier

 • DE ENige echte

  ik draag pantys uiteraaard ook zonder sokken , die sokken zijn zo dik , doen pijn aan me voeten en gaan omdat ze zo dik zijn enorm zweten ,pantys doen dat veel minder , als ik pantys koop krijg ik nooit opmerkingen , maar als ik er gewoon mee loop kijken ze me allemaal na en wordt ik vaak zelfs beledigd en nageroepen
  ik ben zelfs wel is belaagd door een aantal vrouwen! , maar dat komt ook omdat ik me zeer aangetrokken voel tot zeer dikke steunpantys die er namelijk alleen maar zijn in huidkleurig , op een 1 of andere manier heb ik het altijd al een zo mooi gezicht gevonden bij die oude dames dat ze van die hele dikke huidkleurige steunpantys van 140 den dragen dat ik vroeger al dacht dat ik dat zelf ook wel zou willen , nu durf ik ze gewoon te kopen en loop ik er gewoon de hele dag mee pantys kunnen mij niet dik genoeg zijn . ik loop alleen nog met zeer dikke huidkleurige pantys , dus als je je ogen de kost geeft in amsterdam zuid kom je me vast een keer tegen

 • Joost

  Heerlijk die panty’s!!!!!!!!!!!!!

 • Jo

  Lol Jorinde je hebt wel ervaring zeker…
  Van een panty gat je zak stinken zeg je :S Dan weet jij dus wel waar het op neer komt…
  Lol

 • thijs panty

  de komede winter ga ik sokken helemaal afschaffen en alleen nog maar met steunpantys lopen van 140 den.

 • @Thijs: 140 denier steunpanty’s, dat is zelf mij te veel van het goede! Gewoon 20 of 40 denier is goed te doen. Ofwel onder een broek zonder sokken uiteraard, ofwel onder een sportshort tijdens de sport. De dames en sporters weten dit al: strakke kleding houdt je lichaam op temperatuur, het heeft een koelend effect in de zomer en een verwarmend effect in de winter.
  Dus waarom zouden mannen dit niet (mogen, kunnen) doen!
  Wees een vent en doe niet zo flauw, laat je niet beinvloeden door wat een ander van je vindt. Dus anno 2006: ook voor de man de mannenpanty!

 • thijs panty

  pantys kunnen mij niet dik genoeg zijn
  in het openbaar lopen met huidkleurige steunpantys van 120 of 140 dennier
  doe ik heel graag , ik heb het bij oude dames altyd al mooi gevonden , en ik vind het bij mezelf ook een mooi gezicht en een prima geveol

 • Klaartje van der Meulen

  Het onderwerp panties voor mannen…. tja mijn man draagt ze al jaren, eerst stiekem en toen ik het ontdekt had ging hij ze uiteindelijk “legaal” dragen.

  Ik vind het niet erg, zolang hij er geen mensen pijn mee doet is het toch prima?

  Waarom zouden vrouwen wel mannenkleding-stukken kunnen dragen en mannen geen vrouwenkleding-stukken?

  Ik vind als nuchtere Nederlandse dat de taboe dat mannen geen panties mogen dragen maar eens doorbroken moet worden, ze maken toch niet voor niets die mannenpanty?

  Kijk maar eens op http://www.levee.de zij hebben de panty genaamd “WoMan” welke voor zowel mannen als vrouwen geschikt is…. wij dragen deze allebei en dat gaat prima (is af en toe wel even uitkijken dat ik de juiste maat pak…. mijn man is lang!!!!)…

  Graag jullie (serieuze) reactie!!!

  Groeten Klaartje.

 • Edgar

  @ Klaartje

  Jij hebt dezelfde mening als mijn vrouw;
  geweldig Klaartje; dat er vrouwen zoals jij en mijn vrouw bestaan.

  Mijn complimenten, ik zou wensen dat veel andere vrouwen er ook zo over dachten.

 • Klaartje van der Meulen

  Hee Edgar!

  Thanks…. voor je lieve reaktie!

  Maar…. zo denk ik er nu eenmaal over.

  Het lijkt me leuk als dit “probleem” binnen nu en een paar jaar gewoon door iedereen wordt geaccepteerd, toch?!

  Maar ik begrijp dus dat jij ze ook draagt?
  Heb je voorkeuren, kleur / dikte en zo?

  Mijn man klaagt altijd dat ze snel stuk gaan, maar dat ligt aan zijn ruwe handen!

  Groetjes!

 • Peter

  Ik draag ze ook al jaren en mijn vrouw vindt het prima. Ik draag ook vaak leggings, ook een stuk kleding dat gewoon heel lekker zit. Daar ga ik echter meestal niet mee naar buiten, want dat is een stap verder dan alleen een panty onder een spijkerbroek…. Maar spannend zou ik het wel vinden. Het gaat dus wellicht op den duur iets verder dan alleen maar ‘lekker zittende panties’.

 • De Pantyman

  Het zit gewoon heerlijk zo’n panty.
  ik draag ze al vanaf jonge leeftijd,en draag altijd bruine panties onder mijn broek en niemand is het ooit opgevallen dat ik een panty aan heb,en waarom niet laat iedereen in zo’n waarde het zit veel fijner dan dikke sokken en je hebt geen dikke striemen in je benen.Ik koop ze altijd bij de hema maat 48/50 ,dit zijn geweldige panties ,zitten heerlijk en passen goed niemand kijkt er raar als je als maan bij de hema een panty koopt,dus gewoon doen.
  Hema je panties zijn super goed ,voor man en vrouw,en zo een nieuwe trend in de panty industrie,een hema panty voor iedereen.

  Man of vrouw veel panty plezier voor het komende panty seizoen.

 • Judith Schouten

  Mijn vriend draagt ook wel eens een panty. Het heeft heel lang geduurd voor hij durfde vertellen dat hij een pantyfetish heeft. In het begin vond ik het best wel raar om hem te zien in een panty maar ben er nu aan gewend en we dragen vaak samen een panty.
  Gr Judith

  • Tom

   Pfff lijkt me geweldig zo’n vrouw die dit met je wilt delen!
   Ben single, als je dit ook “geweldig” vind, laat het me weten.

 • Klaartje van der Meulen

  Beste Judith,

  Goh…. dit verhaal lijkt sprekend op dat van mij…. gek & grappig toch dat er meer vrouwen zijn in Nederland die dit meemaken!!!

  Mijn man heeft het ook heel lang verborgen gehouden en altijd zijn panties verstopt en zo… je kent het wel!

  Zou heel graag willen weten of dit meer vrouwen meegemaakt hebben.

  Verder zou ik ook graag je verhaal eens verder beluisteren, misschien kunnen we wat leren van elkaars ervaring?

  Ik heb een eigen mailadres: [email protected], mail me gerust misschien kunnen we samen zo wat meer over dit “gedoe” te weten komen!!!

  Groetjes,

  Klaartje van der Meulen

 • De Pantyman

  Ik draag met veel plezier een panty,het zit heerlijk en draag ze zonder sokken onder mijn broek,meestal in bruin of huidskleur. Waarom zou een man niet mogen genieten van een panty ,het is maar beenmode, en panty voor iedereen

  Ik koop mijn panty altijd bij de Hema ,een goeie kwaliteit panty voor weinig geld.

  Er word niet raar gekeken als je als man bij de hema een panty koopt,ik koop ze net als iets anders.

  Een Hema panty voor man en vrouw

  Iedereen veel panty plezier

 • Peter

  Ook ik draag vaak panties en ook mijn vrouw vindt dat prima. Ik heb het haar meteen bij aanvang van onze verkeringstijd gezegd, ik had geen zin in geheimzinnigheid. Het was meteen geen probleem. Ook draag ik vaak leggings, maar durf daar dus niet echt op mijn gemak buiten in te lopen. Vreemd eigenlijk, want het is juist een mooi zittend kledingstuk. Maar ik denk dat tegen een legging (zeker nu ze niet meer in de mode zijn) wat vreemd wordt aangekeken als een man daarin loopt.

  Voorts draag ik ook graag Zentai (volledig gesloten catsuits), maar dat is een ander verhaal.

  Groetjes

 • pantyboy

  hoi ik draag uitsluitend huidkleurige steupantys van 100 den minimaal , ook op straat in open schoenen

 • Geert

  Ook ik draag graag panties, al heel lang. Mijn vouw moest er niets van hebben. Eerst dreigde ze me te verlaten, later heeft ze ingezien dat ik het dragen niet kon laten. Nu heeft ze zich er bij neergelegd, ze wil het alleen niet zien.
  Jammer dat niet alle vrouwen zo kunnen reageren als Klaartje en Judith, het leven zou veel aangenamer zijn.

 • Edgar

  @ Geert

  “Onbekend maakt onbemind” zegt men vaak.
  Dit hoeft echter niet altijd het geval te zijn.
  Mijn vrouw was alleen een beetje verbaasd toen ik het haar ooit vertelde.Inmiddels vindt ze het ook wel grappig dat ik hier zoveel plezier aan beleef en soms koopt ze nu ook weleens een panty voor me.
  Is het misschien niet een idee om aan jouw vrouw te laten zien dat over dit onderwerp heel veel internetpagina’s te vinden zijn, bijvoorbeeld herenpanty.tk ? En dat er dus enorm veel mannen zijn die net zo zijn als jij? Maar dat weten nou eenmaal veel mensen niet.
  Wellicht dat ze haar mening heroverweegt en jou hiermee nog meer zal accepteren.

  Alle succes gewenst in ieder geval!

 • Cherry

  Stel dat een panty geen typisch vrouwen artikel was, maar net zou als gewone sokken. Zouden de mannen dan ook zo opgewonden zijn over panties.
  Wie reageert?

 • Bas

  Dan zou het de gewoonste zaak van de wereld zijn en was de spanning -dus ook het plezier van het kunnen dragen- een stuk minder. Maar waar het mij persoonlijk om gaat is het heerlijk zachte gevoel aan je benen. Dus ik zou ze dus ook zeker blijven dragen!

 • Chantal

  Ik zit met de volgende vraag voor een werkstuk voor school. Ik wil graag weten wat de verschillen zijn in materialen waar panties van worden gemaakt. Wie kan mij verder helpen, bijv Mousse, lycra en microbiber en wat betekent dit voor het draagcomfort en de kwaliteit.

 • Marco

  Googlen.. kom je meer te weten.. Nog beter: koop een paar verschillende panty’s en draag ze. Dan merk je het verschil wel.

  grtz

 • sharon

  Ik ben een travestietje die een heel eigenaardige voorkeur heeft voor pantys. Vind het opwindend om te dragen, te kijken, te voelen en spelletjes mee te spelen. Ik denk dat je meer kunt praten over een fetish. Zijn er nog mensen met dit voorval??
  Groetjes Sharon

 • pantyboy

  HOI SHORON

  je hoeft geen travestietje te zijn om pantys te dragen , ik ben een man van 41 en ik draag bijna elke dag pantys , die horen er bij mij gewoon bij net als bij iemand anders de sokken erbij horen meestal draag ik huidkleurige pantys onder mijn lange broek , maar het komt ook wel voor dat ik zwarte pantys onder een korte broek draag, waarom kunnen vrouwen dat nou wel en mannen niet?

  meestal draag ik vrij dikke pantys minimaal 40 dennier , maar het komt ook dikwijls voor dat ik op straat loop met huidkleurige steunpantys van minimaal 120 dennier
  gewoon lekker doen

 • Cherry

  Ik ben op zoek naar seamless panty´s. Zijn er verschillende merken en waar kan ik die kopen?

 • pantyboy

  wat zijn seamless-pantys?

 • De Pantyman

  Met carnaval gaat iedereen zijn gaan wat betreft kleding.
  Dan kan je gewoon openlijk een panty dragen ,als je zo rond kijkt dan dragen er best veel mannen een panty .Er kijkt niemand vreemd naar je ,dus gewoon een panty aan doen als je dat wilt met carnaval.
  Het gaat maar om een ding, veel plezier maken met elkaar .Ik wens iedereen veel panty plezier ook als de carnaval voorbij is,het zit gewoon heerlijk.Ik koop de panty bij de hema ,een heerlijke panty voor weinig geld.Dus een panty van de hema voor zowel mannen als vrouwen. Veel PANTY plezier

 • basz

  Beste echte dames hier, jullie zeggen soms, ik vind het geen probleem maar dan vraag ik me af:
  Als zoiets ‘vrouwlijks’ als een panty je man best wel staat, mag hij dan ook een mooi nachthemdje(niet te vrouwlijk)met bij passend slipje dragen??? of jarretelles als hij een vrouwlijk type man is..

  ik wil niemand iets verbieden maar een panty is en blijft een vrouwending (zacht en glad). vind je panties leuk dan heb je een zwaar vrouwlijke kant in he lijkt me

  groet..

 • pantyboy

  dat zieje dus verkeerd mannen vinden dat ook fijn

 • Johan

  Waarom wordt er zo bijzonder over het dragen van panty’s gedaan…leven en laten leven denk ik zo.
  Als er niemand mee gekwetst wordt, dan is er toch niks aan de hand…

 • Johan

  Waarom wordt er zo bijzonder over het dragen van panty’s gedaan…leven en laten leven denk ik zo.
  Als er niemand mee gekwetst wordt, dan is er toch niks aan de hand…

 • Bas.

  Precies…..

 • De Pantyman

  Het gaat alleen over een panty ,waarom zou een man niet mogen genieten van het fijne gevoel die een panty je geeft ,de echte panty aanbidders weet wat ik bedoel en het is maar een panty laat ieder in zijn waarde.
  Ik draag ze elke dag met veel plezier en al van jonge leeftijd

 • pantyboy

  het allergrootste probleem is gewoon dat mannen gewoon te schijterig zijn om ze aan te trekken dat probleem heb ik niet meer op pantygebied loop ik echt met alles gewoon in het openbaar

 • pantyboy

  kijk maar goed rond in amsterdam zuid en dan is de kans dat je mij met een panty onder mijn korte broek ziet lopen vrij groot

 • arie

  ik draag zelf ook panty s ik loop nu ook gewoon buiten met 1 spijker rokje vind het heerlijk zitten met panty aan sharon groetjes van arie

 • Leroy

  ik ben 17 jaar en ik draag ook panty’s, en ik vind het niet opwindend, eigenlijk wel maar niet op een sexuele manier, zou het niet makkelijker zijn als de panty-(mannen)
  op een dag bijv.14Aug allemaal in het openbaar een panty zouden dragen

 • Jeroen D.

  Uitstekend idee. Als jullie mij eventjes van te voren aangeven waar jullie te vinden zijn, stuur ik Robert Schumacher vast vooruit. Die kan jullie gelijk onder handen nemen en grondig ombouwen. Zijn jullie gelijk van je probleem af.

 • Typisch Hollands

  Nederland heeft nog zo’n verrekt lange weg te gaan……

  Allemachtig

  In oprechte hoop dat iets schokkenders jullie zwakke en zeker onervaren geestjes niet mag overkomen.

 • Echt super lekker . heb er net eentje gekocht. Mijn eerste maar zeker niet de laatste er zit zelfs een kruisrits in…

 • pantyboy

  ik draag geen mannenpantys maar pantys!
  en ik heb geen keus want ik draag alleen maar dikke steunpantys

 • ed

  Hoi. Ik draag zelf geen panty,s en scheer alleen mn gezicht en z… Maar een mooie vrouw in een panty is het mooiste en meest sexy wat er is voor my. Wordt er super opgewonden van. Is begonnen toen ik rond de 8jr oud was. Sindsdien ben ik er verzot op gebleven. Dat mannen ze dragen heb ik verder geen probleem mee,gewoon doen.

 • ed

  Oh ja,en metaalglans,die zyn ook supersexy! Jammer dat er alleen byna geen vrouwenw zyn die het zelf ook lekker vinden. Ik ken er geen tenminste…beetje jammer.

 • ed

  Elvis has left the building!

 • Jos West

  Ik ben een man van 61 jaar die regelmatig panty’s en nylonkousen draagt. Ik zou graag in contact komen met mannen die dit ook opwindend vinden. Tot nu toe zijn de contacten die ik heb alleen maar op sex gericht maar bij mij gaat het erom om met mannen daar over te kunnen praten. En dat er op een gegeven moment toch sex aan te pas komt is een aardige bijkomstigheid maar het moet niet het eerste doel zijn.

 • Hello,

  I am Pulo form the City!

  I am looking for a reliable erotische webshop.

  What do you guys think of this erotische webshop post?

  Thanks

  Pulo

 • Chantelle

  Panty’s en ander damesondergoed zoals slipjes en bh’s zitten zowiezo beter dan herenondergoed. Voor mij niets anders.

 • pantyboy

  dat is bij mij al niet anders , heren ondergoed ben ik mee klaar

 • Ed

  ik heb het idee dat er meer mannen zijn die graag panty,s dragen dan vrouwen. Helaas. Mischien maar bi worden?! :-)

 • pantyboy

  je ziet de laatste tijd idd nog extreem weinig vrouwen die een panty dragen
  maar ik heb naast mezelf dan ook nog nooit een andere man in een panty gezien

 • ed

  nee,ik ook niet. Was laatst op dutchcontacts.nl. Daar staan wel veel mannen in kousen en panty. Sommige stond het nog goed ook! Alles geschoren. Die lelijke haren eronder is geen porem. Ik draag ze zelf ook niet. Maar geil er wel degelijk op. Vooral wat stewardessen vaak hebben,glans beige,en versterkt teen gedeelte…heerlijk!

 • ed

  ja,vrouwen tegenwoordig die hele dikke maillots,maar das niks.

 • ed

  is een tijd knap stil geweest hierzo. Had van mij vol met mensen mogen zitten. Een boel vrouwen erbij.

 • ton

  ik persoonlijk vind de stewardessen van de klm er het geilst uitzien.met hun strakke kokerrokjes en die glans panty eronder.

 • pantyboy

  IDD TON ER WONEN ER EEN STEL BIJ MIJ IN DE BUURT MMMMMMMMMMMMMMMMMMM.

  • ed

   bij mij geen,klote! maar rij vaak rond schiphol,en zit lekker hoog,en dan kijk je er zo op,heerlijk.

 • pantyboy

  JA BIJ SCHIPHOL LOPEN ZE IN HET WILD

 • ed

  haha,ja. jacht openen! soms denk ik dat ik niet helemaal in orde ben,maar ben er zo wild van…en vast niet de enige als ik dat hier zo bekijk.

 • pantyboy

  dat ben je zeker niet (WEL IN ORDE) maar niet de enige

 • Hello,

  I just came accross this thing called fleshlight…

  Boy oh boy. Who would buy suh a thing?

  Check it out and let me know what you think. Learn more about the fleshlight on this post about fleshlight.

  I hope to hear from you guys out there!

  Emanuelle

 • GeertV

  Heeft dit iets met pantymannen te maken??

 • pantyboy

  nee ,volgens mij ook niet

 • Hi there,

  I just made a bet with a friend of mine. Who can come up with the most weird sextoys…

  Can you guys help me out with this sextoys bet?

  Please give show me the weirdest sextoys. I have an example sextoys site here.

  thank a bunch!

  George

 • pantyboy

  waar slaat dit op?

 • max

  pantymannen roepen kennelijk bepaalde associaties op. ik moet eerlijk gezegd ook niet verder aan pantymannen denken.
  voer voor psychologen

 • pantyboy

  wat doe je hier dan?

 • max

  werd nieuwsgierig door “waar slaat dit op?”
  en nu door “wat doe je hier dan?” omdat ik aannam dat dat een reactie op mij zou zijn (en dat klopt)

 • pantyboy

  als je zelf geen pantys draagd , dan heb je hier ook niks te zoeken !

  • max

   het is: draagt (stam + t)
   misschien moet jij het ook eens elders zoeken (bijv. Nederlandse taal opfrissen)

   • pantyboy

    daar heb je gelijk in maar d en t is nooit mijn sterkste kant geweest

 • ed

  is gewoon reclame. zou het niet aanklikken,kan goed virus inzitten. opzouten. ik val op vrouwen in panty,s of kousen,maar was wel nieuwsgierig wat hier allemaal te doen was. man panty aan? mooi zelf wetyen,doen ze niemand kwaad mee.

 • ed

  ik draag ze zelf niet boy,maar val niemand lastig hier,en veroordeel niemand.

 • pantyboy

  ik draag alle dagen alleen maar pantys sokken heb ik niet eens meer
  pantys heb ik in alle soorten en maten en diktes met alles wat er bij hoort

 • pantyboy

  nu loop ik ook met pantys onder een korte broek op straat

 • Ik heb er zo’n hekel aan om pantys te dragen! Ik vind die dingen vreselijk zitten. Een malliot in de winter als het koud is is wel ok. Als ik een man zou zijn geweest, zou ik al lang blij zijn ze nooit hoeven te dragen.
  Zo zie je maar weer, ieder het zijne.

 • pantyboy

  vrouwen die een panty dragen heb ik altyd al mooi gevonden
  en het staat zeer elegant bij vrouwen

  mijn moeder droeg vroeger altijd pantys en ik vond het altijd mooi om naar te kijken

  zelfs steunpantys vind ik mooi om naar te kijken

  verder is het zo dat ik het wel heel lekker vind zitten om mijn benen
  waarom heb jij er zo een hekel aan dan?

 • Het zweet, het plakt, het draait, ik vind het maar niks.
  Ik houd wel van plakkousen die vanzelf aan je bovenben blijven zitten. Supersexy en zit prima!

  • pantyboy

   dat blijft hetzelfde

   • nee hoor, dat is een heel ander verhaal. Zoezo denk je dat dat hetzelfde blijft?

 • ed

  kousen zijn ook mooi,en zit vast wat fijner. maar vind panty net zo mooi,maar ik hoef ze zelf niet aan,kan me voorstellen dat vrouwen hekel aan hebben.

  • pantyboy

   wat doe hier dan op deze site?

 • ed

  weinig.

 • Roger

  ik draag al jaren een panty en vriendin heeft daar geen probleem mee ik ga met panty gaan werken en slaap met panty aan en ik draag ook vrouwe slips en strings