Superwinkel van de maand Hema komt met prothesebeha

Soms lijk ik net een wandelende reclamezuil voor de Hema. Laten we eerlijk zijn: weinig winkels zo fijn als de Hema. (Jaja, ga ik weer…) Functioneel, prima geprijsd, ruim gesorteerd, eigentijdse ontwerpen, lekkere wijnen en hapjes blablabla. En daar waar bijvoorbeeld V&D de mist in blijft gaan en de Bijenkorf steeds exclusiever wordt, blijft de Hema écht Hema. nu ook weer. De Hollandse winkel brengt vanaf 1 oktober een prothese beha en een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel.

De beha is vanaf 1 oktober in de winkel te koop, zolang de voorraad strekt. Vrouwen kunnen hem daarna via het internet kopen.

Bij gebleken succes, overweegt het warenhuisconcern om de beha in het assortiment op te nemen, zei een woordvoerster van het bedrijf woensdag.

De beha, gevoerd met katoen, is verkrijgbaar in wit en zwart. De cups zijn voorgevormd zonder beugels. De beha is zo gemaakt dat er door een opening aan de zijkant een prothese in gebracht kan worden.

Op het rechterschouderbandje is een 'Pink Ribbon' bevestigd. Het roze strikje is het symbool van de organisatie die zich inzet voor de strijd tegen borstkanker. Een deel van de opbrengst van de beha komt ten goede aan het KWF Kankerfonds.

Ik zeg: Bravo Hema!!! vrouw.blog.nl roept jullie bij deze uit tot superwinkel van de maand.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer