What women want: voor elke gelegenheid een andere hak

Ik kan het niet; lopen op hakken. Ja, vijf minuten. Daarna is alle lol er vanaf, en strompel ik, terwijl ik verga van de pijn, verre van charmant het leven door. Ik kan vol afgunst kijken naar vrouwen die het wel voor elkaar krijgen. Maar ach…ik heb er mee leren leven.  Kun je nou wel op hakken lopen, maar wil je het niet altijd, dan is er nu een schoen waarvan je de hoogte van de hak kunt aanpassen aan je bui. Is dat even handig?

De Nederlandse architect D.Koolhaas en schoenmaker JC Clark, bedachten het unieke concept voor United Nute. Dit label maakt van het ontwerpen en vervaardigen van schoenen een ware kunst. Vanaf half maart zijn ze te koop via de website. Goedkoop zijn ze echter niet, voor een paar pumps betaal je al vlug 169,95 euro. Wel krijg je er drie verschillende hakjes bij. www.unitednude.com.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer
 • Geef mij maar gewoon diverse schoenen/laarzen met diverse hakhoogte. Kan ik tenminste heel veel verschillende schoenen en laarzen aanschaffen en van genieten. Vooral mijn laatst nieuwe laklaarzen met hak van 15 cm hoog, super!!
  Dan heb ik niks aan verstelbare hakjes..

 • Feetheelsfotograaf

  Zoek vrouwen die een “kick” hebben van (sexy) schoenen met (hoge) hakken.

  Ik wil een fotoshoot maken met jou tussen je verzameling schoenen.

  Vooraf duidelijke afspraken. Ervaring niet belangrijk, wel enthousiasme. Leuke ideeen, laat het me weten. Alles kan, niets moet!

  Wel verzorgde handen en voeten!

  Mail voor meer info! Alleen serieuze dames van 18-45 jaar.

  Feetheelsfotograaf

 • Meesteres Illuciq

  Zie er behoorlijk arty uit :-) Benieuwd of 1 van mijn sissies hier op kan lopen Meesteres Illucia