TRIWA komt met waanzinnige nieuwe collectie

Wat een gave horloges van TRIWA weer! Het merk gaat terug naar het Beiroet van de jaren zestig. Een plaats die in deze periode werd geroemd om haar stijl en elegantie. Beiroet, Parijs van het Midden Oosten. Home of the Bazaar and Bizarre.  De collectie kenmerkt zich door levendige, maar zachte kleurstellingen die kenmerkend zijn voor de sixties. Daarnaast werkte TRIWA samen met de Libanese ontwerpster NADA DEBS om zo echt door te dringen in de Libanese cultuur.  Dit heeft geresulteerd in de NADA TURTLE BRASCO en NADA NAKED BRASCO modellen. Ik vind ze echt GEWELDIG!

Nada Debs staat synoniem voor het samenvoegen van rijke Midden-Oosterse ambachten en idealen uit het Verre Oosten als ‘zuiverheid van lijn’. Zij is de bedenker van het ‘East & East ‘concept in meubeldesign die het koele minimalisme van de Japanse esthetiek combineert met de weelderige warmte van Arabische expressie. TRIWA is trots om met NADA DEBS samen te werken tijdens dit ‘bijzondere project’ en hoopt dat men van deze eclectische ontwerpen kan genieten. ‘Het was uitdagend en leuk om met TRIWA te werken en mijn signatuur te verwerken in de hedendaagse horloges van TRIWA’, zegt Nada Debs.

De NADA DEBS TURTLE & NADA DEBS NAKED horloges worden verkocht bij de verkooppunten van TRIWA, te vinden op www.triwa-watches.nl en in de webshop van TRIWA. De horloges zijn gemaakt van hand gesneden acetaat, roestvrij staal en mineraal glas. Ze zijn waterbestendig en hebben een Citizen Miyota uurwerk. Prijs 149 €. Meer informatie over Nada Debs vind je op www.nadadebs.com.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer