Wereldhorloges: da’s pas werelds horloges kopen

 De webwinkel www.wereldhorloges.nl heeft een waanzinnig aanbod met de allerleukste horloges. Wereldhorloges.nl verkoopt de beste merken, tegen de laagste prijs. Casio, Fossil, Aviator. Ice Watch, Camel Active, Adidas, K Swiss, Jacob Jensen, TW Steel, Too Late, Triumph, Pierre Cardin: het is slechts een greep uit de merken, want alles opnoemen is bijna onmogelijk. De service is uitstekend en de levertijd erg snel. Mocht je er niet helemaal uitkomen, dan kun je middels een live chat met een van de helpdeskmedewerkers om hulp vragen. Hoe handig!

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer
  • Michelle

    Leuke horloges hebben ze daar. Ik kijk ook vaak bij de horloges op sieraden-online.nl want deze zijn vaak wel een stuk goedkoper.

  • Leuk om te horen dat er zoveel goede webwinkels in Nederland zijn.
    Horloges online kopen was inderdaad nog nooit zo makkelijk en klantvriendelijk in Nederland.

  • Annette

    Helaas zet wereldhorloges niet op de site dat een aantal horloges niet gedragen kunnen worden, maar enkel om tentoon te stellen zijn. Mijn man heeft een horloge van bijna EUR 500,- gekocht, welke nu in een lade in het doosje ligt. Niet draagbaar, omdat deze gelijk breekt bij het minste contact met andere voorwerpen/oppervlaktes. Bij navraag kwam Wereldhorloges niet verder dan ‘gaan we navragen bij de distributeur’ en na navraag kwam Wereldhorloges niet verder dan ‘klopt, niet geschikt voor dagelijks gebruik’. Helaas zet Wereldhorloges dit niet op de site, welke horloges wel/niet geschikt zijn voor dagelijks gebruik.

  • Het is echt een handige site en beschikken over bijna alle merken horloges die er bestaan.