Bont is weer enorm populair aan het worden…

De verkoop van bont is sinds het jaar 2000 met 70 procent gestegen. Shame on us! Want vooral vrouwen dragen bont natuurlijk… Vooral in China en Korea steeg de vraag, maar ook in Europa en de Verenigde Staten werd meer bont verkocht.  In het modeseizoen 2010/2011 steeg de verkoop van bont met 7 procent. De prijs van bont is op veilingen inmiddels tot recordhoogte gestegen, zo meldt De Morgen.Wereldwijd was de omzet in bont het afgelopen seizoen meer dan 11 miljard euro. In Europa was de omzet 3,4 miljard euro. Ook komend seizoen zal veel bont verkocht worden. Ontwerpers als Marc Jacobs, Gucci en Mulberry verwerkten veel bont in hun herfst/wintercollecties voor 2012-2013. Werk aan de winkel voor activisten dus!

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer
  • mariella

    stomme wijven !

  • Paul

    valt er nog wat te ritselen met mooie jongens,of moeten we wachten tot we weer dood in de kist liggen