Zie je jouw man al in een huispak van Roy Donders?

Hijs je vent in een huispak! Want Roy Donders komt met een nieuwe huispakkenlijn voor mannen! Volgens de 23-jarige Roy gaat het om een ‘comfortabele mannencollectie’ die vooralsnog alleen via internet te koop zal zijn. Ik ben benieuwd. Ik moet er vooralsnog niet aan denken om mijn kerel in een van zijn glitteroutfits te zien… Maar de huispakken hebben geen blingbling-details, zoals bij de vrouwen. “Wel zitten er typische Donders-elementjes op, zoals best stoere prints”, zo valt te lezen in De Telegraaf.

Vanaf 29 april is bij RTL de tweede reeks van de realityserie over het leven van Donders te volgen. De focus ligt dit keer op zijn carrière als levensliedzanger, het werken aan een nieuw feestalbum en het ontwerpen van kleding.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer