Lancering app ‘VIDIMODA’ tijdens fashionshow Labee-à-Porter

Nog een kleine week te gaan en de fashionshow van de nieuwe High Summer Collection van Labee-à-Porter is te bewonderen in de Maassilo in Rotterdam. Speciaal voor deze show lanceert RS New Media Concepts, in samenwerking met Charlotte Labee, de gloednieuwe app ‘VIDIMODA’. Deze nieuwe iOS-applicatie zorgt ervoor dat de showbezoeker live ter plaatse extra informatie krijgt over de unieke items die op de catwalk voorbij komen. VIDIMODA is de eerste app in dit segment.
Fashionevents verlopen vaak erg snel, met veel indrukken in weinig tijd. Door op een innovatieve manier gebruik te maken van iBeacon-technologie, zorgt  VIDIMODA ervoor dat een fashionshow een nieuwe dynamische en informatieve dimensie krijgt. Deze fashionable app voorziet de bezoeker live van extra informatie over de kledingstukken die op de catwalk voorbijkomen, zoals de prijs, het materiaal, de designer en de kleuren. Daarnaast is het mogelijk de items te bewaren door deze te ‘liken’ en op te slaan. VIDIMODA debuteert tijdens de fashionshow van Labee-à-Porter op een groot podium en is de eerste applicatie die deze mogelijkheid biedt tijdens modeshows. VIDIMODA is momenteel alleen nog beschikbaar voor iOS en gratis verkrijgbaar via https://itunes.apple.com/nl/app/vidimoda/id972556624?mt=8.
 
Labee-à-Porter
Labee-à-Porter is een mooie en betaalbare modelijn voor vrouwen. De lijn is vrouwelijk, stoer en inmiddels met veel enthousiasme ontvangen. Op 16 juni aanstaande is de fashionshow van de High Summer Collection op de tiende verdieping van de Maassilo in Rotterdam. Tijdens deze show zijn er gastoptredens van onder anderen modellen Beertje van Beers, Marvy Rieder en Renée Vervoorn. Labee-à-Porter is momenteel verkrijgbaar in 80 winkels in zowel Nederland als België. Meer informatie: www.labee-a-porter.com

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer