Hartje Amsterdam, de mooiste persoonlijke armbanden voor een superprijs!

FullSizeRenderEen cadeautje moet voor mij altijd voldoen aan de eis ‘persoonlijk’. Een ring kan nog zoveel diamanten bevatten, het is de persoonlijke touch die het maakt. En daar hoeft wat mij betreft dus écht geen enorm prijskaartje aan te hangen. Laten we eerlijk zijn; de tekeningen van je kind zijn toch écht het mooist! Ook voor cadeautjes aan vriendinnen probeer ik altijd iets unieks te vinden. En daarvoor hoef ik nu niet verder te zoeken. Want Hartje Amsterdam heeft mijn hart gestolen. Sinds ik daar een prachtige armband met de initialen van mijn drie kinderen, verbonden door het infinity-teken, van heb ontvangen, weet ik dat dit hét cadeau is waar ik mijn moeder, vriendinnen en andere lieve mensen om mij heen blij mee kan maken. De armbanden zijn verkrijgbaar in zilver, rosé en goud. En nee, niet ‘echt’ – gelukkig maar – , want daardoor zijn ze zo goed betaalbaar. Voor €19,50 heb je al zo’n prachtige armband. Dat zijn nog eens leuke prijzen. En omdat ze zo geweldig met elkaar combineren, is het ook geen enkel probleem als je er niet alleen eentje van je kinderen krijgt (Moederdag, Kerst, verjaardagen, gewoon zomaar…), maar ook eentje van je man! (Mannen, lezen jullie mee?)

Je smelt toch alleen al bij het idee dat hij de coördinaten van jullie favoriete plaats door Hartje Amsterdam-founder Lotte van Koningsveld in een mooie armband laat graveren? Of misschien wel van de plek waar jullie elkaar voor het eerst zagen? En mocht je jezelf gewoon een cadeau willen doen, kan dat natuurlijk ook. Laat je lijfspreuk er op zetten! Zo kan de hele wereld van jouw wijsheden meegenieten! ;-)

De mogelijkheden zijn eindeloos. Misschien wil je, als je een eigen zaak runt, je personeel wel verrassen met iets liefs. Of je dochter… Ik zou zeggen, laat je creativiteit de vrije loop en maak er iets moois van. Of laat bij je man of kinderen heel nonchalant vallen hoe leuk je Hartje Amsterdam vindt. Met een beetje geluk pakken ze de hint op en zit jij geramd deze feestdagen.

Schermafbeelding 2015-11-04 om 14.26.08

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer